Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Certifierad NLP Master

Unestål Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Bangkok, Örebro
120 timmar
Heltid/deltid
42 500 SEK inkl. moms
Startdatum: 2021-08-30 - Örebro
Sista ansökan: 2021-07-30

Certifierad NLP Master

NLP Master Practitioner med fokus på företag och ledarskap
Inom NLP Master Practitioner, lär du dig att leva NLP genom djupare integrering av dina nyvunna kunskaper och självkännedom. Detta innebär både en fördjupning i de NLP-kunskaper som du redan erhållit men också tillägg av nya, mer avancerade övningar. Du möter ett mer avancerat och fördjupat innehåll, tillsammans med kongruenta kursdeltagare.

NLP Master Practitioner utökar din flexibilitet genom träning på att kombinera olika processer och kunskaper. Detta för att öva in förmågan att designa ditt handlande utefter den situation som uppkommer.

Du lär dig att bygga upp kartor för ditt mästerskap och att leva i kongruens med dina kärnvärden och värderingar.

 Du lär dig

  • att leva och verka med grundantaganden.
  • att leva och verka med resultatmodellen.
  • att definiera och hantera värderingar och övertygelser.
  • modellering – att hitta strategierna för mästerskap.
  • systemteori – att identifiera system, förändra dem och ta konsekvenserna av det.
  • metaprogram – att förstå och kunna använda sig av olikheter, samt flexibiliteten i att kunna byta metaprogram.
  • ompräglings- och TimeLineprocesser – att förändra negativa minnen till positiva resurser för nuet och framtiden.
  • effektiva språkmönster - ”Sleight of Mouth – playing with meanings”.
  • NLP:s multikulturella verktyg.

Integreringsuppgifter
En av de viktiga delarna i vår utbildning är att träna in och integrera kunskaperna i det dagliga livet. Du får därför uppgifter att träna på mellan kursveckorna.

Kursplats: 
Thailand, 1 mil utanför Ban Phe. 

Datum:
26 okt - 7 nov 2019 

Kurstider cirkatider (då det är processutbildning kan det variera): 
Dag 1-12 9.00-18.30  Dag 2-12: 9.00-17.30  Dag 13: 9.00-15.00

Lunch: 13.00-16.00 förutom dag 13. 

För mer information om Certifierad NLP Master, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Förkunskaper:

Detta är en påbyggnadsutbildning, förlagd efter NLP Practitioner. ICNLP är en godkänd certifieringsorganisation som uppfyller internationell standard.Du behöver ha en NLP Practitioner certifiering som är godkänd internationellt med 120 tim.

NLP Master

Utbildningen till Certifierad NLP Master passar dig som jobbar eller vill jobba med människor, företag eller organisationer av olika slag. Målet är att du ska bli en ”Mästare” som lever och praktiserar NLP i ditt eget liv, samtidigt som du förmedlar NLP till andra. Du lär dig att skapa framgång, välbefinnande samt konsten att njuta av båda samtidigt.

Du lär dig också hur du med elegans och precision presenterar och förmedlar NLP i olika sammanhang, och hur du applicerar NLP i grupp och på organisationsnivå.

Examen, diplom m.m.

Efter godkänd genomförd utbildning, praktik, redovisning av uppgifter och godkänt prov utfärdas ett Internationellt Certifikat som berättigar till medlemskap i ICNLP. Du som går Nordic Institutes utbildning får även förmånen att marknadsföra dig på ICNLP (International Community of NLP) utan kostnad. Du får även hyra våra kursgårdar i Thailand och Costa Rica.

The International  Community OF ICNLP (ICNLP)

ICNLP grundades 2001 i syftet att kvalitetssäkra certifieringsutbildningar i Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) enligt en internationell gemensam standard. Denna standard innebär bl.a. att du kan arbeta överallt i världen med det yrkesmässiga erkännandet och den gemensamma standard som certifikatet ger dig.

Om grundarna

Joseph O’Connor är en av de mest kända och respekterade NLP- och coachtränarna i världen. Han var också den första utanför USA som skrev en bok om NLP. Antalet böcker är nu uppe i ett 17-tal och ett flertal finns översatta till svenska. Andrea Lages är en internationellt erkänd NLP-tränare, managementkonsult, business trainer och coachtrainer. Båda har lång och gedigen erfarenhet av att såväl utbilda i NLP som att coacha såväl individer och stora organisationer
utifrån NLP-konceptet.

Certifieringsstandarder

ICNLP Nordens certifieringsstandarder utgörs av kriterier och riktlinjer för certifieringsutbildningar på tre nivåer; practitioner,master practitioner och traner.

NLP är ett komplext område som har vuxit kraftigt de senaste tjugo åren. Vi anser att det finns ett minimumkrav vad gäller antal timmar, prestation och kvalitet som behöver läggas ned för att nå varje steg i NLP. Det tar tid att träna in och bemästra värdefull kompetens. Det är därför vi sätter ett minimum om 120 tim på varje träningsnivå.

Fördelar med ICNLP-certifiering

Practitioner, Master och Trainer. Dessa kriterier täcker också vad en deltagare måste veta och kunna uppvisa på varje nivå för att bli godkänd och certifierad. Riktlinjerna täcker tre väsentliga områden: kunskap, kompetens och handling.

Kostnader

Kostnad investering:
34 000 kr momsbefriad. Del i dubbelrum ingår. Flygbiljetter tillkommer.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Unestål Education

Unestål Education

Utbildning och träning för en bättre värld!

Är det dags att investera i din personliga utveckling? Dags för förnyelse, och påfyllning av kunskap och kompetens? Trött på att stressa, oroa dig, och att inte hinna leva? Då är du varmt välkommen till oss på Unestål Education (fd...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad NLP Master

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Unestål Education

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: