Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Sverigefinska folkhögskolan

Välkommen till oss på Svefi — Sverigefinska folkhögskolan i Haparanda, mitt på den svenskfinska gränsen. Hitta din passion och utveckla nya färdigheter! Hos oss kan du förbereda dig för ett fortsatt yrkes-/studieliv på våra särskilda kurser och eftergymnasiala yrkesutbildningar, eller komplettera dina grundskole- eller gymnasiebetyg på våra allmänna kurser.

Vi har många spännande inriktningar att välja bland, exempelvis Ljudteknik: Filmljud, Vårdbiträde, Singer/Songwriter, Bildkonstnär, Scenljus, med mycket mera!

"De bästa åren i mitt liv! Svefi är en fantastisk skola. Här finns inspiration i varje hörn, en grym atmosfär och underbara människor. Jag ångrar inte en sekund!"
– Linda, ljudteknikerlinjen

Många praktiska inslag i utbildningarna

För att du som student på Svefi ska få bästa möjliga förutsättningar för ditt lärande anpassas studieinnehållet mycket efter dig. Undervisningen sker i nära samarbete med handledare och övriga studiekamrater. Praktiska inslag ger verklighetsanknytning och ett bredare perspektiv till dina studier, det är därför en självklar del i undervisningen.

Vi försöker även att väcka intresse för det obekanta och okända, samt vidga dina och våra referensramar. Frågor kring demokrati, jämställdhet, miljö, rättvisa, solidaritet och globalisering är återkommande i diskussioner, projektarbeten och teman. Att kunna arbeta tillsammans är en stor tillgång i både arbetslivet och det privata, och gemensamma aktiviteter övar upp din förmåga att samarbeta. Under året ordnar vi olika aktiviteter såsom pubkvällar, konserter, performance, utställningar, med mera.

Plugga i en inspirerande miljö

Läs din folkhögskoleutbildning på Svefi i Haparanda!"Jag har fått utvecklas efter min egen förmåga, lära mig tro på mig själv och det jag gör. Alla fantastiska människor som öppnat upp mina ögon för saker jag aldrig sett förut. Svefi är verkligen något alldeles eget och unikt."
– Caroline, inredning EGY

Ett av Svefis starka kännetecken är den unikt inredda och designade miljön som är fylld med inspiration och kontraster för att skapa kreativitet och utveckling över det normala.

Ta gärna en titt på vår hemsida för mer information. Varmt välkommen till oss på Svefi!


För mer information om Sverigefinska folkhögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Ort
Ljudteknik: Filmljud Haparanda
Musiker Haparanda
Singer/Songwriter Haparanda
Media / Kommunikation
Ljudteknik Haparanda
Vård / Omsorg
Vårdbiträde - yrkesutbildning Haparanda

Visa alla

Sverigefinska folkhögskolans Facebook


Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Sverigefinska folkhögskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sverigefinska folkhögskolan

Torget 3
953 32 Haparanda

Tel: +46 922 688 00
www.svefi.net

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner.

Lelook
(5)
Bra och kompetenta gästlärare
Lelook
(5)
Mycket bra och inspirerande gästlärare!
Elev på Svefi
(4)
Fått mycket hjälp härifrån och trivs väldigt bra. Det är också ganska lugnt och lärarna här är schysta. När det är evenemang/fest här så vill man alltid gå. Rekommenderar den här skolan till folk som vill få hjälp med sina studier eller plugga något helt nytt.