Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Grundutbildning i Barberaryrket

Scandinavia Barbering Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
20 veckor
Deltid
68 750 SEK inkl. moms
Svenska
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
68 750 SEK
2021-08-09

Stockholm
68 750 SEK
2022-01-31

Videoreportage

 Grundutbildning i Barberaryrket

Grundutbildning i Barberaryrket

Läs en grundutbildning i Barberaryrket!

Varför ska du välja vår Grundutbildning i Barberaryrket?

Vi har skapat ett unikt träningsprogram som lär dig bemästra hörnstenarna i Barberaryrket. Med hjälp av våra skickliga lärare som har stor kunskap och erfarenhet i Barberaryrket lotsar vi dig in i yrket. Här hos oss kommer du utbildas och växa till en verkligt kompetent och skicklig barberare. Du kommer inte bara bli skicklig i olika grundläggande barberingstekniker, utan du kommer också att få de grundläggande färdigheter som är avgörande för att bli en bra barberare. Dina färdigheter kommer få kunderna att må bra och känna sig nöjda med sig själva när du tagit hand om dem.

Praktik 

Din personlighet är vad som gör dig unik, så är det också med dina blivande kunder och deras frisyrer. Här hos oss kommer du möta vår kundkrets och deras frisyrer. Alla är väldigt unika därför kommer du att hantera likheter och olikheter i hårtyper och människor. Efter kursen, har du möjlighet att praktisera på Afro Söder Barbershop (eller hos någon av våra samarbetspartners, eller eget val av barbershop) det kommer att stärka dina kunskaper inför en framtida karriär. Vi är måna om att följa och stötta dig i din fortsatta resa som barberare.

Coronatider

Vi följer rekommenderade regler och har anpassat antal elever så grupperna är små. Det gör att vi kan ha undervisningen igång och ändå följa rekommendationerna. Vi tar max 5 elever per grupp under pandemin.

För mer information om Grundutbildning i Barberaryrket, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Upplägg

Eftersom vi använder levande modeller kommer du att öva på olika tekniker och hårtyper samtidigt som du tränar på det sociala mötet, konsultationen och omhändertagandet av kunder.

Din resa i Barberaryrket slutar inte när din praktik är över. Barberaryrket är ett hantverksyrke där du ständigt förkovrar dig och utvecklas, vilket är fantastiskt kul. Vi följer dig i din yrkesresa.

Den här Grundutbildningen i Barberaryrket tar dig från nybörjare till jobbklar på bara 20 veckor.

Kostnader

68750 SEK

Scandinavia Barbering Academy

Välkommen till Scandinavia Barbering Academy!

Vårt mål är att utbilda dig till en av Skandinaviens bästa Barberare. Vi vill hjälpa dig bli en skicklig barberare som bemästrar all barberarteknik, oavsett om du är nybörjare eller aktiv barberare/frisör, vi har utbildningar på alla nivåer. Våra enormt...


Läs mer om Scandinavia Barbering Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundutbildning i Barberaryrket

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Scandinavia Barbering Academy

Maria Prästgårdsgata 29
118 52 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Anna Stolk
(5)
Jag gjorde ett radikalt karriärsbyte från specialpedagog till barberare när jag hoppade på Scandinavian Barbering Academy . Jag utvecklades enormt som människa och fick en gedigen utbildning i högkvalitativa klipptekniker.
Karin
(5)
Shaff är en mycket duktig barberare och lärare, och han engagerar sig verkligen i sina elever. Kan varmt rekommendera Scandinavia Barbering Academy!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in