Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Östra Grevie Folkhögskola

Östra Grevie folkhögskola

Östra Grevie folkhögskola i Vellinge kommun är en av Sveriges största folkhögskolor. Här studerar du i en unik miljö, på en skola som ända sedan starten år 1914 haft fokus på framtiden. Din framtid. Här står vi för en fri och inkluderande utbildning, som ger dig chansen och lusten att utvecklas, oavsett vad du kommer från och vem du är. 

På Östra Grevie folkhögskola i Östra Grevie erbjuder vi flera välrenommerade utbildningar inom konst och design och musikteater, tillsammans med Allmän kurs med inriktning mot yrkeslivet eller vidare studier.  

Idylliskt läge nära städer och hav

Du får gärna bo på skolans internat med det idylliska läget i en stillsam by (Östra Grevie). Annars ligger skolan nära Malmö, Trelleborg, Lund och Köpenhamn med Falsterbos vita sandstränder inom räckhåll.

Malmö eller Trelleborg når du på 20min med Pågatåget. Lund och Köpenhamn ligger endast en timma bort. 

Östra Grevie - folkhögskolan i Malmö 

ÖG har två skollokaler i Malmö med. På Östra Grevie Folkhögskolan i Malmö - Persborg erbjuder vi behörighetsgivande utbildningar på grundskole-,gymnasie- och högskoleförberedandenivå i en kreativ och familjär miljö.

Östra Grevie folkhögskolan i Malmö - Kopparbergsgatan studerar du SFI (Svenska för invandrare) tillsammans med våra duktiga lärare och lär dig läsa, skriva och prata svenska.


För mer information om Östra Grevie folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Instagram


Östra Grevie folkhögskola Facebook

Utbildningar

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Östra Grevie folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Östra Grevie folkhögskola

Gamla Landsvägen
235 99 Vellinge

Tel: 040 - 55 62 00
www.ostragreviefolkhogskola.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 41 recensioner.

Jesper
(4)
Bra utbildning med väsentlig och användbara ämnen som man verkligen behöver och ska kunna för yrket. Lärarna är engagerade och väldigt kunniga.
Två pers
(1)
Duktiga elever med självförtroende tycks ner Och detta görs av vissa lärare.
Östra Grevie folkhögskola Kommentar:
Vi är jätteledsna att du upplevt din utbildning såhär, det är verkligen inte det klimat vi vill ha hos oss på Östra Grevie. Vi vill ta detta vidare med de lärare du tänker på. Kan du kontakt oss på info@ostragreviefolkhogskola.com så ska vi se till att vi reder ut detta.
Somaye Ghorbani
(5)
Mycket bra! Fantastiska personal och läraren.