Östra Grevie Folkhögskola

Östra Grevie folkhögskola

Östra Grevie folkhögskola i Vellinge kommun är en av Sveriges största folkhögskolor. Här studerar du i en unik miljö, på en skola som ända sedan starten år 1914 haft fokus på framtiden. Din framtid. Här står vi för en fri och inkluderande utbildning, som ger dig chansen och lusten att utvecklas, oavsett vad du kommer från och vem du är. 

På Östra Grevie folkhögskola i Östra Grevie erbjuder vi flera välrenommerade utbildningar inom konst och design och musikteater, tillsammans med Allmän kurs med inriktning mot yrkeslivet eller vidare studier.  

Idylliskt läge nära städer och hav

Du får gärna bo på skolans internat med det idylliska läget i en stillsam by (Östra Grevie). Annars ligger skolan nära Malmö, Trelleborg, Lund och Köpenhamn med Falsterbos vita sandstränder inom räckhåll.

Malmö eller Trelleborg når du på 20min med Pågatåget. Lund och Köpenhamn ligger endast en timma bort. 

Östra Grevie - folkhögskolan i Malmö 

ÖG har två skollokaler i Malmö med. På Östra Grevie Folkhögskolan i Malmö - Persborg erbjuder vi behörighetsgivande utbildningar på grundskole-,gymnasie- och högskoleförberedandenivå i en kreativ och familjär miljö.

Östra Grevie folkhögskolan i Malmö - Kopparbergsgatan studerar du SFI (Svenska för invandrare) tillsammans med våra duktiga lärare och lär dig läsa, skriva och prata svenska.


För mer information om Östra Grevie folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Östra Grevie folkhögskola

Varför välja Östra Grevie folkhögskola?

Samarbete med branscher

Eftertraktad utbildning

CSN-berättigad

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar Längd Pris Ort
Konstgrafiklinjen Vellinge
Textil konst och design Vellinge
Media / Kommunikation
Film / TV
Fotografi Vellinge
Undervisning / Pedagogik
Lärarassistent
Lärarassistent Vellinge
Vård / Omsorg
Social omsorg
Socialpedagog 4 terminer Vellinge

Ortbeskrivning

Östra Grevie folkhögskola Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Östra Grevie folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Östra Grevie folkhögskola

Gamla Landsvägen
235 99 Vellinge

Tel: 040 - 55 62 00
Fax 040 - 55 62 01
www.ostragreviefolkhogskola.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 43 recensioner.

Anna

Jag lärde mig så OTROLIGT mycket under mina två år på ÖG, både av lärare och klasskompisar. Jag hade gått på högskola innan och det är så mycket rimligare att lära sig design på folkhögskola, mer hands on, inga onödiga akademiska moment, utan lärde mig det som jag faktiskt jobbar med idag - som grafisk designer. Och utbildningen är flexibel, vi ...

Visa mer
Julius Dahlström

Grym utbildning och skola. Fick därigenom en stabil grund inom grafisk design, som jag haft nytta av i mitt kreativa yrkesliv och skapande sen dess. Kan starkt rekommendera GDNM!

Jesper

Bra utbildning med väsentlig och användbara ämnen som man verkligen behöver och ska kunna för yrket. Lärarna är engagerade och väldigt kunniga.