Utvecklande Ledarskap (UL)

One Academy, i Stockholm
Längd
4 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
28 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
På förfrågan se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
4 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
28 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
På förfrågan se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Utvecklande Ledarskap (UL)

Ledarskap är en handling, inte en position.

Utvecklande ledarskap kännetecknas av att ledaren uppträder som föredöme och lyfter upp frågor om moral och etik samt agerar från utifrån en synliggjord värdegrund. 

Denna utbildning ger dig möjlighet att genom ditt ledarskap utveckla medarbetarnas inre drivkrafter att sträva mot samma mål som du, och därmed uppnå en effektivare och mer framgångsrik organisation. Utbildningen ger dig ökad självkännedom, kunskaper att navigera utifrån och utvecklar dig som ledare. 

För mer information om Utvecklande Ledarskap (UL), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

På förfrågan

  • Klassrum
  • Stockholm

Varför välja One Academy?

90% får jobb efter genomförd utbildning

Bra kontakter med näringsliv

Praktik/LIA

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som leder andra, oavsett bransch. Du kan vara exempelvis chef, teamledare eller projektledare. 

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

360 Analys

Inför utbildningen görs en 360-analys av ditt nuvarande ledarskap. Den baseras på att du, dina medarbetare och din chef svarar på ett antal frågor kring ditt ledarskap. 

Ditt resultat blir ett personligt underlag för dig att arbeta med under utbildningen.

Kunskaper och praktiska verktyg

  • Att ge och ta emot feedback
  • Att delegera
  • Din påverkan på medarbetarnas prestation
  • Vikten av värderingar och kultur

Koncept/Utvecklande Ledarskap (UL)

Utvecklande ledarskap kännetecknas av att ledaren uppträder som föredöme och lyfter upp frågor om moral och etik samt agerar utifrån en synliggjord värdegrund. En utvecklande ledare utmärks även av inspiration och motivation i syfte att stimulera delaktighet och kreativitet samt personlig omtanke som handlar om att ge stöd men också att konfrontera i ett gott syfte, både för individen och för organisationen. 

En personlig utvecklingsplan

Utifrån ledarskapsmodellen, feedback och dina personliga mål tar du fram en personlig plan för din utveckling som ledare.

Efter de första tre kursdagarna följer ett eget arbete med den personliga utvecklingsplanen under cirka två månader. Kursen avslutas sedan med en fördjupningsdag med teorier och revidering av utvecklingsplanen.   

Kursform

Inför varje kurs genomför vi riskbedömningar tillsammans med kursgårdar/lokalansvariga för att begränsa risken för att smitta utifrån riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Kursen innehåller teoretiska genomgångar, individuell feedback av ledare och samtal och reflektioner i mindre grupper. Mellan de två kursblocken arbetar du med din hemuppgift, genomför ett coachsamtal med handledare via telefon samt genomför eget planerat gruppmöte på distans (din grupp).

Tid och plats

Utbildningen pågår under totalt fyra heldagar uppdelade i två block (tre plus en dag), 

Datum: Ges på förfrågan. 

Tid: 09.00 - 17.00.

Plats: Elite Marina Tower, Stockholm

Observera att det är viktigt att kunna delta i samtliga tillfällen.

Kursledare

Bob Rosell

Försvarsmakten

Bob Rosell är verksam inom försvarsmakten sedan 1991. Bob är Major och diplomerad handledare för Försvarshögskolans utbildningar, UL, UGL och IL samt diplomerad coach (ICF). Han är specialiserad inom chefsutveckling och grupputveckling och har även hållit föreläsningar om ledarskap på Chalmers, Högskolan i Halmstad och Försvarshögskolan. 

Han har under hela sin militära karriär varit chef med ansvar för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö, vilket har gett honom en gedigen erfarenhet som ledare. Bob har även varit plutonchef, kompanichef, stabschef, samt ställföreträdande bataljonschef (bataljon ca 646 personer).

Kostnader

Kursavgift 22800kr ex. moms*

Fm fika, lunch samt em fika, kursmaterial och 360 analys ingår i kursavgiften.

*Betalning skall vara erlagd senast 5 arbetsdagar innan kursstart. Vid utebliven betalning (om ej annat är överenskommet) debiteras fullt pris.

Hjälp med finansiering?

Vi har ett samarbete med Svea Ekonomi vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig räntefri avbetalning. Säg till så hjälper vi dig!

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Utvecklande Ledarskap (UL)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
One Academy
Arenavägen 61
Stockholm

One Academy

One Academy är ett bolag som arbetar främst inom inköp, upphandling och supply och demand chain. Vi är idag en av Sveriges största YH-utbildare inom 'Strategiskt inköp och upphandling' och vi är även en av Sveriges enda inköpsutbildning som uppnår...

Läs mer om One Academy och visa alla utbildningar.

Highlights