Beteendepedagog

Humanify
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
1 år
Heltid, distans
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
14 900 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande start - Distans

Om utbildningen

Utbilda dig till Beteendepedagog

Beteendepedagog arbetar med människors beteenden på individ- och gruppnivå. Du kommer att tillägna dig teoretiska och praktiska kunskaper om hur vi samverkar och interagerar med varandra. Framförallt kommer du att lära dig att analysera och förändra beteendemönster hos individer genom samtalsmetodik, men även hur du ska hantera människor med särskild allvarliga beteendestörningar och problematik.

Studieupplägg

Utbildningen till beteendepedagog bedrivs på distans utan några fysiska sammankomster. Lektionerna och uppgifterna är är inte schemabelagda och du bestämmer din studietakt.

Lektionerna finns digitalt i kursplattformen och är uppbyggt med både inlämningsuppgifter och prov. All kommunikation och interaktion med utbildare sker via webbaserade verktyg på våran kursplattform.

För mer information om Beteendepedagog, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Humanify?

Du väljer studietakt

Distansutbildning

Du väljer startdatum

Så ansöker du

Inga särskilda förkunskaper krävs för att studera till beteendepedagog. 

Grundläggande datorkunskap och tillgång till dator och internet är ett krav eftersom vi använder oss av en webbaserad studieplattform. Utbildningen ställer stora krav på engagemang och förutsätter en hög arbetsinsats. Det krävs att du är disciplinerad och kan studera på egen hand.

Vi rekommenderar en studietakt på 50 procent som motsvarar 18 timmar i veckan under två år för att färdigställa en distansbaserad utbildning.

Examen & Intyg

MÖJLIGHET TILL EN PRAKTIK PERIOD SOM BLIR ETT INTYG I DITT DIPLOM

Utbildningen innehåller en valfri arbetsbelagd praktik och innebär att vi intygar om att du även har de praktiska färdigheterna att arbeta som beteendepedagog. Det är eleven som ansvarar för att hitta en praktikplats och som då måste godkännas av utbildaren. Eleven kan då omsätta sina teoretiska kunskaper rent praktiskt i arbetslivet, samtidigt få in en fot på arbetsmarknaden redan under studietiden. Du bestämmer individuellt om hur och när du vill genomföra praktiken.

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning så har du en bred kompetens att arbeta som beteendepedagog inom både den kommunala och privata sektorn. Du kommer att ha kunskaper och färdigheter inom områden som beteendevetenskap, pedagogik, samtalsmetodik och professionellt bemötande, men framförallt hur du arbetar med beteendeförändringar på både individ och gruppnivå.

Humanify


HUMANIFY

Vi är ett företag som bedriver utbildningar, föreläsningar och handledning inom socialt arbete. Du läser på distans utan obligatoriska sammankomster och med en individuell studietakt. Humanify har samarbeten med utbildare som har arbetslivserfarenhet och utbildning inom beteendevetenskap, socialpedagogiskt arbete, behandlingsarbete och...


Läs mer om Humanify och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Beteendepedagog

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Humanify

Johannedalsvägen 32
863 32 Sundsbruk

Tel: 010-641 01 24
Mobil 073-239 50 49
www.humanify.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in