Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Bartenderutbildning i Barcelona

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Barcelona
4 veckor
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
Startdatum: Löpande starter över hela året - se utbildningens hemsida för datum! - Barcelona

Videoreportage

Bartenderutbildning i Barcelona

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 70 000 tidigare studenter skriver under på det.

Vad kan du se och göra i Barcelona?

Barcelona har något för alla, inte konstigt att staden är en av de mest populära städerna i Europa! Här hittar du utmärkt shopping, vackra parker, en vacker strand och otaliga ställen för att avnjuta god mat och dryck. Efter att ha promenerat ner för livliga La Rambla, kan du skåda Gaudis mästerverk eller se den vackra utsikten från berget Montjüic.

Efter att solen har gått ner är det dags att bege sig ut i Barcelonas nattliv och besöka några av Europas bästa barer och klubbar.

Vår skola i Barcelona

Skolan ligger i hjärtat av stadens centrum, endast 2 minuter ifrån Plaza Catalunya. Skolan har 25 fullt utrustade bar- och free pour stationer, en live bar, ett flairområde samt ett utrymme för att studera teori. Alla utrymmen är designade så att du skall lära dig så mycket som möjligt under din vistelse, vilket betyder att du kommer att spendera mycket tid bakom baren för att träna på dina nya bartenderkunskaper. Pricken över i:et är den 200m2 stora terassen med bekväma loungestolar! Spendera alltså tiden mellan lektionerna på terassen och njut av den gassande solen!


Boende

EBS Barcelona studenter kommer att bo på det nya hostellet Montsio. Du promenerar på under en minut till skolan, så du kan ligga i din säng och bara några minuter senare stå bakom baren, det blir inte bättre än så! Hostellet ligger i Gothic Quarter, ett av de vackraste områden i Barcelona. Upp till 80 studenter kan bo i rum för 2, 4, 6 eller 8 personer; det betyder att du snabbt kommer att få massa nya vänner.en.

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Terrace
  • Gemensamt kök
  • Sällskapsutrymme
  • Delade sovrum
För mer information om Bartenderutbildning i Barcelona, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gå en bartenderutbildning med stora möjligheter till jobb

En bartender från European Bartender School är bland de mest eftertraktade i branschen. Bartenderutbildningen baseras på en perfekt blandning mellan praktik och teori där vi lägger stor vikt på att övning ger färdighet.
Din bartenderutbildning avslutas med en genomgång av teori, praktik, flair och free pour, och du får naturligtvis ditt EBS-certifikat, vilket banar väg för ett grymt bartenderjobb!
EBS är den enda bartenderskolan där alla godkända elever sedan får tillgång till världens största jobbsajt för bartenders; MatchStaff.com.

Ansökan och behörighet

Du söker via EBS hemsida. Det finns tillgängliga starter över hela året, välj det datum som passar dig! 

Examen, diplom m.m.

Examenscertifikat från EBS som du kan använda över hela världen.

Kostnader

Priserna varierar beroende på vilken kurs du väljer, se skolans hemsida för exakta kursstarter och priser.

European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders...


Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning i Barcelona

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till European Bartender School

European Bartender School

Luntmakargatan 36
111 37 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in