Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Distansinstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 579 recensioner.

Josefin S
Den var väldigt bra och jag är nöjd.
Elvira P
Mycket givande och utvecklande för mig som individ.
Sandra C
Tycker den varit kanon men ljudet på en del filmer har varit svårt att höra, kanske kan underlättas med textning. Super bra upplägg!
Ulrika P
Pedagogiskt utlärande och bra kvalité i allt. Jag känner mer & mer att jag verkligen vara behjälplig så att alla därute ska bli den bästa versionen av sig själva, hitta meningen med livet och leva det fullt ut.
Jenny D
Lätt att förstå, lätt att få svar på frågor. Väldigt intressant
Sandra R
Den utbilningen har passat för mig
Barbro L
(5)
Utbildningens utformning med både undervisning och praktiska exempel gjorde det enkelt och lättbegripligt att ta till dig kunskapen. Mycket nöjd deltagare!
Anna B
Det har varit en riktigt bra utbildning med lagom långa och korta kapitel som gör att man känner att det går att klämma in ett kapitel här och där. Det är lätt förståeligt även om det är mycket att ta in. Jacob är mycket bra på att lära ut.
Zahraa K
väldigt tidligt och intressant utbildning
Linda E
Det var bra, utbildning och jag har lärt mig mycket
Anneli S
Lätt att följa med och förstå utbildningen.
Marie A
Bra att kunna utföra utbildningen i egen takt. Skulle gärna sett att det förutom frågorna som fanns i varje kapitel, även var ett litet prov efter varje kapitel i likhet med slutprovet för att ännu mer se om det är något som behövs repeteras.
Astrit B
Mycket lärolik utbildning
Oskar I
Catrin E
Jimmy T
Tycker att det var bra upplagt. Intervjuerna var bra
Sophia S
(4)
Jag är väldigt nöjd över lag med utbildningen, men jag hade önskat lite mer ingående fakta/information i vissa kapitel, tex inredningsstilar. Jag hade också önskat fler klipp på när Lulu eller Maria arbetar för att få en bild av hur det kan se ut på riktigt. Alltså från ett möte med kund, hur de väljer material utifrån det och all planering för...
Visa mer
Lars H
Efter kursens avslut, inser jag hur lite jag vet! Det är nu resan börjar. I dagsläget driver jag en karateförening, där jag har 3 stycken med diagnostiserad Autism samt ADHD. Det var det här som väckte mitt intresse. Jag ser fram emot att få göra praktik snarast, och kommer att köpa in fler böcker för att fördjupa mig i ämnet.
Arjana T
(5)
Jag känner mig nöjd och hade lätt att förstå samt jag har lärt mig det jag saknade. Nu känner jag mig mer kompletterad. Tack
Anonym
(5)
Bra sammanfattning
Annette G
(5)
Jättebra och tydliga genomgångar av allt!
Matilda L
Mycket bra utbildning & skönt att kunna göra den helt i sin egen takt. Mycket bra ämnesexpert som var lätt att lyssna på.
Stefan G
Sanna B
Väldigt bra utbildning i helhet
Jane Ö
Bra pedagogik och bra med exempel
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in