Diplomutbildning - Marknadsföring, kommunikation och företag

TAFE Queensland
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Brisbane
Klassrum
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
juli 2023

Brisbane
januari 2024
marknadsforing-kommunikation-företag

Om utbildningen

Utbilda dig inom marknadsföring, kommunikation och företagande - Diplomutbildning

Marknadsföring inkluderar aktiviteter som utförs för att fånga kunders och potentiella kunders intresse. Som marknadsförare skapar du värde för dina/företagets kunder och bygger starka kundrelationer. Du lär dig att fånga kunder genom att förstå hur kundresan ser ut från början till slut för produkten/tjänsten du marknadsför. 

I denna utbildning (Diploma of Business/Diploma of Marketing and Communication) har du både business och marknadsföring som mål. Du specialiserar dig inom flera olika områden för att hänga med i den snabba utvecklingen inom digital marknadsföring och allt vad det innebär med t.ex. live streaming och influencer marketing. Du blir expert på webbdesign, digital marketing and communication, customer research med mer och kan sikta mot en karriär som Program Consultant, Executive Officer, Marketing and Communications Manager eller Account Manager bara för att nämna några exempel! 

För mer information om Diplomutbildning - Marknadsföring, kommunikation och företag , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till TAFE Queensland ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A/5. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 530/197/71 eller en IELTS-examen med minst 5,5 (minst 5,0 på samtliga delar).

TAFE Queensland

Campus i Sunshine Coast, Gold Coast, Brisbane och Cairns

TAFE Queensland erbjuder yrkesinriktade, praktiska och prisvärda diplomutbildningar inom många olika branscher. Utbildningarna inom Sport är väldigt populära. Det är en perfekt utbildning för dig som vill jobba med coaching inom sport och fitness industrin. Programmet har även fokus på...


Läs mer om TAFE Queensland och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning - Marknadsföring, kommunikation och företag

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

TAFE QueenslandNyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in