Academy of Interactive Technology

i Sydney (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

Academy of Interactive Technology - för dig som vill bli expert inom IT

Academy of Interactive Technology (AIT) i Sydney och Melbourne i Australien är specialiserade inom IT, Interactive Media, 3D Animation, Graphic Design, Game Design, Film, Visual Effects, Apputveckling, Virtual Reality och Motion Capture.

AIT är en riktigt kreativ och inspirerande skola som ständigt ligger i teknikens framkant. De var till exempel först i Australien med utrustning för att undervisa inom Motion Capture och Markerless Motion Capture. Bland annat harAcademy of Interactive Technology Australiens första och enda Markerless Motion Capture System, spelutvecklingsrum, dataprojektionsrum och ett specialbyggt rum med grön skärm för Mac-redigering. AIT lägger stort fokus på teknologi och satsar på att skapa studenter med spjutspetskompetens. Deras filosofi och mål är väldigt enkelt: Alla studenter som lämnar AIT ska vara redo för arbetslivet. Det märks också på hur mycket skolan bryr sig om och uppmuntrar sina studenter.

Academy of Interactive Technology jobbar nära arbetsgivarna

För att nå målet med att utexaminerade studenter ska kunna gå rätt in i arbetslivet så arbetar AIT väldigt nära branschen. Detta kommer du märka snabbt som student. Studerar du till exempel Bachelor of IT (Mobile App Development) så får du chansen att skapa en portfölj med appar redo att säljas via iTunes eller Marketplace.

Alla lärare arbetar inom sitt expertområde och därför har de full koll på de senaste trenderna och teknikerna som krävs för att lyckas i arbetslivet.

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

Academy of Interactive Technology i både Sydney och Melbourne har en levande inlärningsmiljö med många skickliga studenter och supermodern teknik. Det finns också gott om ljusa grupprum och en härlig cafeteria som gör att det är lätt att utbyta idéer och koppla av mellan lektionerna.

Sydney

AIT ligger mycket centralt i Sydney-stadsdelen Ultimo, nära centralstationen. Läget kring Sydney Central är populärt bland media- och reklambyråer vilket ger vad skolan kallar en ”kreativ buzz” i hela området.

Melbourne

AIT har även ett campus i centrala Melbourne. Här du kan studera i lika inspirerande miljöer som i Sydney med förstklassig utrustning och dessutom får du utsikt över stadens alla skyskrapor.
För mer information om Academy of Interactive Technology, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Academy of Interactive Technology

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Data / IT Längd Pris Ort
Diplomutbildning - IT (mjukvaruutvecklare) 1 år Flera orter (2)
Media / Kommunikation
Diplomutbildning - Interaktiv Media 1 år Flera orter (2)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Academy of Interactive Technology

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Academy of Interactive Technology

7 kelly street
ultimo


Highlights