Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

JMC Academy, Blueberry College & Universitet

Studera i Australien
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Brisbane, Melbourne, Sydney
1 till 3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
februari 2021

Brisbane
juni 2021

Melbourne
februari 2021

Sydney
februari 2021

JMC Academy, Blueberry College & Universitet

JMC AcademyJMC Academy i Australien är den perfekta skolan för dig som vill ha en karriär inom Entertainment och kreativa yrken. Studera i Australien - studera på JMC Academy!

JMC Academy i Sydney, Melbourne och Brisbane

JMC Academy, som står för Johan Martin Cass, hittade sin egen nisch redan för över 30 år sedan och har alltsedan dess ständigt utvecklat utbildningarna. Nu är det Australiens ledande privata skola med inriktning på musik, film, TV och digitala medier.

Skolans lärare har själva varit aktiva i branschen och vet vad som krävs för att dina drömmar ska bli till verklighet. Här får du alla förutsättningar att bli framgångsrik inom bland annat musik, audio engineering, film, TV, 3D-animation och digital media. JMC Academy har campus i både Sydney, Melbourne och Brisbane.

Varför ska du studera på JMC Academy?

4 skäl att studera på JMC Academy

  • Australiens ledande privata skola inom musik, film, TV och digital media.
  • Praktiska, yrkesinriktade och kreativa utbildningar som ger jobb. Attraktiva praktikplatser.
  • Faciliteter i världsklass med professionella studiomiljöer och modern utrustning.
  • Moderna, centrala campus i Sydney, Melbourne och Brisbane.

Praktiska utbildningar som ger jobb

Programmen på JMC Academy är fulla av praktiska projektarbeten som förbereder dig för din framtida karriär. Många av JMC:s utbildningar är unikt utformade så att studenterna från de olika programmen integreras med varandra. Genom integreringen lär sig studenterna vikten av nära samarbeten mellan projektansvariga, distributörer, producenter och köpare. Från och med 2017 kan du även ha praktik i 1 eller 2 trimesters under ditt sista läsår.

Campus i Sydney, Melbourne & Brisbane

JMC Academy har centralt belägna campusområden i Sydney, Melbourne och Brisbane. Varje campus har modern utrustning och studios för inspelning, mixning, postproduktion och animering. Det finns gott om replokaler, TV-studios och digitala kameror.

För mer information om JMC Academy, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav

För att bli antagen till JMC Academy ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 227 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Det behövs också:

  • Ett kortare brev där du beskriver varför du söker dig till skolan (200 ord på engelska).
  • Söker du till 3D Animation eller Game Development ska du skicka med en portfolio innehållandes material relevant för utbildningen.
  • Till utbildningen Contemporary Music and Performance efterfrågas en demo. Du ska framföra två låtar, riktlinjer skickas från skolan en bit in i ansökningsprocessen. Du laddar då upp videon på Youtube och skicka en länk.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på JMC Academy är berättigade till studiemedel från CSN. Du får då låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel.

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: JMC Academy, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i AustralienNyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in

Du kanske också är intresserad av: