Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 235 recensioner.

Pirre
Bra feedback, lärorik och verkligen komprimerad på ett sätt som fick med allt viktigt
Paulina Laba
Det bästa var att man lärde sig så mycket nytt. Allt var bra!
Carina Fredriksson
Heltäckande och användbara ämnen som kommer till nytta inom helt olika verksamheter t ex kriminalvård, skola, socialtjänst samt psykiatri. Lättfattlig svenska trots komplicerad nivå av undervisning. Bra med många mindre ”kapitel”./föreläsningar. Tydligt tal av handledare i inspelad undervisning. Snabb återkoppling från handledare och MYCKET...
Visa mer
Daiana Draghicescu
Det bästa var upplägget och självaste innehållet. Gedigen genomgång av kursen och dess moduler. Tack!
Nancy El-zouki
Snabb återkoppling samt väl utförd utbildning med rätt uppläggning, oftast lätt att hitta svar samt lätt att förstå. Jag tycker att det i helhet har varit ganska lätt att studera denna utbildning, jag tycker att upplägget är väl utfört.
Seherezada Catak
Måste nog säga att allt var bra med denna utbildning, den var bred och innefattade många delar som är viktiga för just hälsa. Inom alla aspekter oavsett ålder. Kursen var genomgående och lätt att förstå. Hoppas ni behåller den enkla raka undervisningen. Stort plus till kursläraren som såg till att lämna feedback så man får bekräftat om man har l...
Visa mer
Hanan Yacob
Mycket lärorik utbildning och väldigt bra kursledare så smidigt att kunna kontakta henne och få hjälp med en gång. Supernöjd! 😄 Tack så jättemycket!
Linda Nilsson
Mycket pedagogiskt upplagd och jag älskar föreläsningarna som var tydliga och blev ännu bättre med demonstration av bilder, tydliga upplägg av matematiska tal och sedan repetitionen efter varje föreläsning med bilder och text! Mycket bra!
Simon Hallberg
Det bästa är att den ger mig möjligheten att skaffa det jobb som jag vill jobba med.
Emma Fredriksson
Pedagogiskt utformad med föreläsningar, väl utformade och lärorika övningsuppgifter och heltäckande och perfekta inlämningsuppgifter. Fantastisk kursledare Inger Back som gav snabba väldigt bra återkopplingar och feedback som gav mig motivation att fortsätta utbildningen och göra mitt bästa under den. Mycket nöjd med kursledaren som var så väldi...
Visa mer
Mikaela Gedda
Tydligt, bra och informativt!
Emma Johansson
Tyckte att feedbacken man fick från läraren var väldigt bra, motiverande. Kim berättade på ett bra och pedagogiskt sätt som gjorde att man förstod och lätt hängde med. Smidigt att kunna läsa på distans i sin egen takt och att det fanns olika sätt att betala.
Sandra Eriksdóttir
Det bästa med utbildningen är: - Holistisk syn på människan - Man kan genomföra utbildningen i sin egen takt - Man får inblick in i många olika ämnen och metoder - Man får lära känna sig själv bättre
Rabia Yilmaz
Det bästa med utbildningen var att man kan studera i sin egen takt och att det var ett lärorikt samt givande innehåll.
Ida Wennström
En väldigt bra och pedagogisk utbildning. Bra förklaringar och enkelt att förstå. Det var enkelt att förstå, bra uppstyrt och inte för invecklat.
P.D
Otroligt givande utbildning som har gett mig erfarenhet och kunskap. Rekommenderas verkligen!
Jennie Bergman
Inget för dig som vill läsa en liten kurs om vilken grönsak du bör äta! Gedigen utbildning som täcker stort område av yrket och på djupet, bra instuderingsmaterial, länkar, föreläsningar. Personligen tog det mig 2 av 6 kursmoduler att komma in i en bra studieteknik. Men allt fanns online! Kursledare Rebecca Bjellverud var alltid bra och snabb på...
Visa mer
Josefine Jonsson
Bra med valfri studietakt på alla moment, bra återkoppling och bra indelning av ”moduler”.
Marcus Bohman
Det bästa med utbildningen var att man var tvungen att förbereda material under kursens gång så att man är delvis förberedd innan man börjar utöva yrket. Bra utbildning med bra grundmaterial.
Marcus Persson
Tydliga och strukturerade föreläsningar som heller inte är så långa. Man märker att Linda har bra kompetens inom området och hennes feedback på inlämningar och tentor är alltid mycket utförliga. Utbildningen är varierande, dvs att alla uppgifter byggs upp på olika sätt. Något som jag uppskattat är att man själv bestämmer när, var och hur ma...
Visa mer
Amera Moftah
Intressanta ämnen, kunskap, feedback och bra övningar!
Katarina
Ett inspirerande upplägg som gjorde det roligt att lära. Man fick gnugga geniknölarna ordentligt i flera varierande inlämningsuppgifter och rättningarna/feedback från läraren var supersnabb. Jag är så tacksam att det gick att göra hela kursen hemifrån och i mitt eget tempo.
Mari Fredriksson
Väldigt bra och lärorikt utbildning. Trevligt bemötande av en proffsig och erfaren lärare. Är super nöjd med utbildningen som helhet. Har fått lära mig mycket samt haft kul samtidigt.
Natalie Teresa Seppinen
Det bästa med utbildningen är att kunna studera i egen takt. Så toppen!
Katharina Esselin
Kursen har varit till stor hjälp när vi öppnat vår e-handel. Roadmappen var ett bra verktyg under resans gång. Återkopplingen var snabb och konstruktiv.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in