Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 138 recensioner.

Josefin Dybdahl
(5)
Det bästa med utbildningen är friheten att studera i min egen takt. Jag är så imponerad över er personal - glädjen, entusiasmen, förståelsen och motiverandet! Mitt betyg på utbildningen är 4,7.
Maria Ackell
(4)
Relevanta inlämningsuppgifter. Gav mig en del nya verktyg och perspektiv som jag kan använda i min yrkesroll som koncept och idéutvecklare. Ställde krav på lite egen kreativitet och problemlösning, vilket kändes verklighetsförankrat likt arbetslivet. Fungerade bra att genomföra på distans.
Helene Zaar
(4)
En väldigt rolig och givande utbildning och jag kan studera när jag vill och i min egen takt.
Linda Falkenstrand
(4)
Toppen att man kan plugga i sin egen takt, bra kursledare och upplägg.
Robert Roman
(5)
Var tveksam till att ta kursen då jag coachat i över 30 år på arbetet, men tycker att det gett mig en hel del. Tinas feedback och engagemang har varit bäst!
Madeleine Hellman
(4)
Bra material och framför allt en engagerad kursledare. Det märktes att hon tog sig tid att noggrant läsa igenom det inskickade materialet och kom med väldigt bra feedback.
Jenny Antonsson Lundh
(4)
Bra och engagerad kursledare, bra kursinnehåll och bra att man kan läsa den på distans!
Emel Kilic
(5)
Jag tycker faktiskt att den var superbra anpassad för de som arbetar och samtidigt vill plugga vid sidan om, men inte har tid att anpassa skoltiderna. Därför tyckte jag att det var flexibelt att utföra alla uppgifter i egen takt och tid när det passade som bäst.
Niklas Söderquist
(5)
Blandningen av föreläsning och inläsningstext var det bästa med utbildningen.
Aziz Denha Hanna
(5)
Utbildningen innehåller jättebra information om ekonomi och hur man kan behandla olika typer av ekonomiska problem. Tack så jättemycket!
Peder Svensson
(5)
Håkan som utbildare är en källa till inspiration och ger energi genom hela utbildningen och i den feedback som ges. Enkelt sätt att ta till sig de olika delarna, tycker att upplägget var tydligt. Man behövde bara komma in i hur upplägget var. Började använda delar som vi gick igenom direkt i mitt dagliga arbete.
Natalia Eliasson
(4)
Det bästa med utbildningen är att man kan studera då när man har tid.
Cecilia Tyren
(5)
Väldigt bra utbildning med föreläsningar och tydliga uträkningar.
Catalina Cifuentes
(4)
Mycket bra information, korta föreläsningar då man inte blir trött eller uttråkad. examinationerna är bra med mycket bra feedback.
Elin Rehnlund
(5)
Bra att kunna studera i egen takt!
Zanna Nilsson
(5)
Snabba svar vid inlämningar och frågor. Bra att man får ta ut svängarna på sitt eget sätt!
Lilian Alarcon
(5)
Det bästa med utbildningen är förklaringarna i de olika modulerna och mycket bra lärande om hur en person fungerar!
Linda Andersson
(4)
Utbildningen är lätt att förstå och lära sig!
Tahmineh Yassami
(4)
Kursledaren är enastående, hon stödjer, uppmuntrar, utmanar, ger bra råd, ger trygghet, hon är bäst! Någonting annat som varit bra är att man hade möjligheter att lyssna på alla kursmoduler.
Madelene Karlsson
(5)
Det bästa med utbildningen är att den är så smidig då den sker på distans så att man kan jobba samtidigt som man pluggar. Instruktioner och föreläsningar är väldigt tydliga och lättförstådda.
Eva Karlsson
(5)
Alltihop i utbildningen var jättebra!
Vivian Odisho
(4)
Man kan bestämma när vill läsa och får snabbt svar från lärare. Hade inte förväntat mig det skulle vara så enkelt och studera online.
Ida Persson
(5)
Det bästa med utbildningen var Innehållet och uppgifterna! Efter varje uppgift hade jag lärt mig något nytt och förstod precis varför den varit med i utbildningen. Innehållet var otroligt intressant, givande och gav en stor mersmak på ytterligare fördjupning. Rebeccas feedback har också varit mycket värdefull och lärorik, och om jag haft frågor...
Visa mer
Markus Carlsson
(4)
Utbildningen är en bra genomgång av alla olika delar inom redovisningsekonomi.
EH
(1)
Låg nivå på utbildning. Ej värt pengarna!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in