Val av utbildning

06 jul 2009
FRÅGA
Hej,
Jag har blivit antagen på 2 utbildningar till hösten. Dels redovisningsekonom på IHM, dels affärsekonom inriktning redovisning på affärshögskolan i Uddevalla. Jag bor mitt imellan så ort spelar ingen roll. Jag vill ju givetvis läsa på den utbildning som i en arbetsgivares ögon är mest attraktiv.
Vilken ska jag välja?
Snälla hjälp!!!!
Jessica

Svar:

Hej Jessica, Jag tycker att du ska välja den skola och utbildning som känns bäst för din egen del, för jag har inget svar på vilken skola som är mest attraktiv för en arbetsgivare. Utan det jag skulle göra om jag var du var att än en gång gå igenom kursinnehållet för respektive utbildning och se vilka kurser som lockar just dig bäst. En skola som anses vara bäst av vissa anses även som sämre av vissa, så det är väldigt indviduellt från person till person. Men vill du veta vad tidigare elever tycker om skolan så kan du läsa de recenssioner som finns under respektive skola. Lycka till med ditt val.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in