Filtrera efter
Kategori
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-16 av 16 träffar
Annonser

Populära platser

Reportage inom

nagelterapeut målar naglar

Släpp loss din inre kreativitet

Yrkesutbildningar till nagelterapeut växer i stadig grad och framtiden för branschen ser ljus ut. För dig som brinner för skönhet, och manikyr i synnerhet, finns det mycket att hämta inom området. Att jobba självständigt och kreativt är något du är van vid, och utöver varierade arbetsuppgifter kommer du möta människor som delar dina intressen inom manikyr!

Vad gör en nagelterapeut?

Som utbildad nagelterapeut är du en expert inom ditt område kring nagelvård. Du får utökad kunskap kring vilka metoder, material, preparat eller läkemedel som används för vård av naglar. Ett sinne för kreativitet är ett plus då man, utöver traditionell manikyr, målar och dekorerar naglar som en del av arbetsområdena. vissa fall kan även arm- och handmassage ingå i en manikyrbehandling. En yrkesutbildning till nagelterapeut ger en fördjupad kunskap kring nagelns uppbyggnad, vilka sjukdomar som kan drabba nageln och du kommer kunna ge allmänna tips och råd om skötsel av händer och naglar. En del av arbetet kan också komma att involvera försäljning av produkter inom hand, nagel, hud och manikyr.

Hur ser framtidsutsikterna ut?

Efter avslutad yrkesutbildning till nagelterapeut är valmöjligheterna många. En del nagelterapeuter börjar som egenföretagare och öppnar egen salong, medan andra hyr in sig på en hudvårdsalong eller frisör. Möjligheterna är många! Är du intresserad av att läsa mer om utbildningar inom manikyr och naglar, klicka på länken nedan!

Utbildningar inom manikyr och naglar