Yrkesutbildningar till mäklarassistent

När mötet är en del av upplevelsen

Är du en lyhörd person som gillar att arbeta strategiskt, knyta kontakter och jobba med människor? Som mäklarassistent får du jobba i en fartfylld miljö där service och administration ligger i fokus. Är du redo att anta utmaningen?
Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

yrkesutbildningar till mäklarassistent

Påbörja din resa i mäklarbranschen!

Har du någonsin funderat på att utmana dig själv och ta klivet ut i mäklarbranschen? Som mäklarassistent ges du en ypperlig chans att introduceras till själva mäklaryrket och du får möjlighet axla en roll som mäklarens högra hand.

Vad gör en mäklarassistent?

I rollen som mäklarassistent utgör du en viktig kugge och stöd för mäklaren, samt agerar ansikte utåt för de kontor du förespråkar. Arbetsuppgifterna varierar och det kan komma att innebära såväl administrativt som strategiskt arbete. Det är viktigt att förstå hela processen på ett affärs- och förmedlingsplan, och du kommer få en djupare kunskap kring det på ett såväl juridiskt, ekonomiskt och byggtekniskt plan. Inriktningarna du som mäklarassistent kan välja är många där områden som fastighetssektorn, försäkringssektorn bara är några exempel på vägar du kan välja.

Vill du veta mer om vad exempelvis en fastighetsmäklare gör, tar Ekonomifokus.se upp många intressanta aspekter kring yrket. Läs mer om yrkesrollen här

Efter dina studier

Som mäklarassistent har du en betydelsefull roll som problemlösare och hjälpande hand till mäklare. Du bidrar med administrativt stöd för mäklare när det kommer till visningar, möten, kontraktsskrivningar etc. Känner du att du vill fortsätta utveckla dina kunskaper och verkligen vill få en språngbräda ut i karriären kan du antingen välja att studera ett mäklarprogram eller läsa kurser för att sedan registrera dig som mäklare. Vill du läsa mer om utbildningar till mäklare, klicka på länken nedan!

Utbildningar till mäklare

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in