Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Att arbeta med konst och kultur är en dröm som delas av många. Det gör att konkurrensen om utbildningsplatserna och yrkena är hård. De fria konstnärliga yrkena kräver därför inte bara att man har talang utan också att man är envis och kan jobba hårt för att nå dit man vill nå. Att gå en konstnärlig yrkesutbildning idag syftar inte enbart till att bli konstnär i framtiden, utan och till att göra sig medveten om och skaffa sig medel att genomskåda, formulera och undersöka.

Inom kategorin yrkesutbildningar hittar du även YH-utbildningar och KY-utbildningar. Gemensamt för KY-utbildningar och YH-utbildningar är att det är kostnadsfria, CSN-berättigade och en tredjedel av utbildningstiden görs som praktik på ett företag genom Lärande i Arbete (LiA). Att få pröva på sina teoretiska kunskaper i praktiken är ett mycket bra sätt för dig att få arbetslivserfarenhet samt kontakter. Tanken med yrkesutbildningar är att du ska kunna börja arbeta direkt efter att du har tagit examen.

Läs igenom de olika yrkesutbildningar inom konst och kultur som finns och kan hitta i listan här ovan. Efter att du hittat de som känns mest intressanta så kan du göra en intresseanmälan för att få hem ännu mer information. Lycka till med sökandet efter din nya utbildning!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in