Yrkesutbildningar till nagelteknolog

Sätt en guldkant på människors vardag!

Är du en kreativ och noggrann person med ett sinne för detaljer? Då kanske du vill gå en yrkesutbildning till nagelteknolog? Efter att du läst en yrkesutbildning till nagelteknolog kan du komma direkt ut i arbetslivet! 
Visar 1-17 av 17 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-17 av 17 träffar

plugga en yrkesutbildning till nagelteknolog

Gå en yrkesutbildning till nagelteknolog

Är du en serviceinriktade och skönhetsintresserad person? Då kanske en yrkesutbildning till nagelteknolog passar dig!

När du jobbar som nagelteknolog kommer du att träffa kunder varje dag, och det är viktigt att du trivs med det. Du får chansen att vara kreativ och hjälpa dina kunder att välja färg och design på sina naglar! Kreativitet och noggrannhet är egenskaper som passar bra om du vill jobba som nagelteknolog. 

Om utbildningen 

Utbildningens längd varierar beroende på vilken skola du går på samt hur omfattande utbildningen är, men de flesta yrkesutbildningarna till nagelteknolog är mellan 1 vecka och 4 månader. Utbildningarna drivs av privata yrkesutbildare och det kostar pengar att läsa dem. 

I Stockholm finns det ett antal yrkesutbildningar till nagelteknolog, men flera av utbildningarna går även att läsa på distans, vilket är bra för dig som bor någon annanstans eller vill plugga på ett flexibelt sätt!

När du går en yrkesutbildning till nagelteknolog får du bland annat lära dig Tipp & Mallteknik, Fransk manikyr, salongshygien, säkerhet, förstärkning och förlängning av naturliga naglar, handmassage, dekorering och design med mera.

Vad innebär det att jobba som nagelteknolog?

En yrkesutbildning innebär att du kan jobba direkt efter dina studier, och som utbildad nagelteknolog kan du till exempel jobba på en nagelsalong eller skönhetssalong med andra som jobbar inom skönhetsområdet. Du kan även starta din egen nagelsalong. 

En nagelteknolog jobbar med olika material för att bygga, förstärka eller måla kundernas naglar. Du kan till exempel jobba med akryl, gelé och glasfiber. Du kan även jobba med design och dekorering av dina kunders naglar.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in