Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Kris och krisstöd

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 11 recensioner.

Barnahus
En del information var kunskap som redan fanns för vår del, men roligt och lärorikt att ta del av andra verksamheter och höra hur de arbetar med kris och trauma. Det går alltid att få med sig nya infallsvinklar. Upplevde att informationen gällande PTSD som särskilt lärorikt och bra. Viktig ny kunskap om nervsystemet och en bra påminnelse om kopp...
Visa mer
Linda
Bra baskunskap i kris och krisstöd samt koppling till vår hjärnas funktion i förhållande till kris och trauma. Bra att varva teori med visst praktiskt inslag. Något rörigt upplägg emellanåt men i det stora hela över förväntan.
Region Stockholm
Älskar kombinationen av det västerländska och österländska.
Helen Fält, Akademiska sjukhuset
Jag är mycket nöjd med kursen. Väldigt bra upplägg där man fick förståelse för krisreaktioner på både det mentala, emotionella och biologiska planet. Engagerade och kunniga föreläsare. Jag fick också med mig många verktyg att använda i mitt fortsatta krisstödsarbete med palliativa patienter samt deras nätverk.
Eva
Jag tyckte jag fick mer verktyg att använda i mitt jobb, några aha-upplevelser samt vetskapen att jag jobbar rätt på de vis jag gör. Mycket bra att kunna göra kursen online, bra grupparbeten och diskussioner. Bra lärare som var inspirerande. Jag kan tycka att passen med neuropsykologin var intressanta men lite tunga för egen del. Jag tycker att ...
Visa mer
Malin
Givande föreläsning, bra planerat och härligt med deltagare som har stort engagemang och delar med sig av erfarenheter
Kari P
Just för min del, så är det jobbigare med webbutbildning, men kursen är väldigt bra och jag ser fram emot att få gå den igen "irl"
Lena Larsson, Autens
Mycket pedagogisk beskrivning av vad som händer i vår hjärna vid trauma pga kris som Corona/Covid19. Jag blev påmind om hur viktig tryggheten och det empatiska lyssnandet är vid kris och hur jag kan stödja.
Monika Josefsson/Peace in mind AB
Jag upplevde att kursen Kris och krisstöd på ett tydligt sätt sållade ut och presenterade den evidensbaserade kunskap man idag vet, fungerar bäst, i mötet för att stötta en människa i ett skede av kris. Kort, konscist, precist. Målande och mycket intressant. Lärarna kunde sitt ämne. Och praktiserar själv krisstöd i sin praktik.
Ejagården
En fördjupning samt ny kunskap
Nanne Hessel
Jag har gått en ettårig utbildning på universitetet som handlade om trauma och trauma terapi men denna korta kursen gav betydligt mer. Oerhört proffsigt, tydligt helt enkelt lysande!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in