Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Contar

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 142 recensioner.

Mikael
(4)
Bra mix av film, reflektion och egna tankar
kursdeltagare
(5)
Jag tycker att kursen var otroligt lärorik. Lärt mig mycket om hur jag ska försöka ge lite styrka och finna hopp i svåra situationer. Tusen tack!
kursdeltagare
(5)
Tack för en jättebra och lärorik kurs! Skönt att få mer handfasta råd i hur man kan använda MI i sitt arbete. Jag tycker att det var hjälpsamt att först läsa boken innan kursen startade för att få fler grunder.
Victoria
(5)
Dagen var väldigt givande med information och exempel. Ämnet är så användbart på många olika sätt. Filmer var bra, och om det fanns flera verkyg att använda under dagen så kan det vara bra. Tex. att läsa en text och sedan på nästa sida svara några frågor. Stort tack för allt :D
Ann-Sofie Edenhamn
(5)
Tack för en mycket bra temadag igår! Det var en mycket duktig lärare som på ett tydligt, handfast och inspirerande sätt pratade om både MI och våld i nära relationer. Dessutom agerande hon på ett prestigelöst sätt och delade generöst med sig av exempel från vardagen som samtalsledare. Mycket uppskattat och lärorikt!
Emma
(5)
Bra med många exempel och att få öva på samtal!
Nino
(5)
Jag tycker att gruppuppgifterna var väldigt givande, det följer upp föreläsningen och "knyter" ihop vad som har gåtts igenom. Det är viktigt att prova i det praktiska Gillade filmerna! Vill tacka dig för föreläsningen! Har verkligen sett framemot att få ha dig i föreläsning! YouTube-kanalen har jag snubblat på tidigare och ett jättebra verktyg (...
Visa mer
Anna
(4)
Jag tycker att filmerna var väldigt tydliggörande!
Nina
(4)
Informativ dag. Filmerna var bra. En bra dag, tack!
Anncarolin
(5)
Bra, tydligt och konkret "budskap", bra upplägg, variation.. Du var öppen för frågor och viljan att besvara dem. Du tar in/bjuder in till dialog. Det har varit en supergivande dag!!
Linda
(5)
Jättebra dag! Bra med alla konkreta ex på situationer och hur man ska formulera sig. Att du tar fram både det som är ett bra sätt el inte ett bra sätt. Tycker du har varit bra som hållit på tider, varit tydlig med format etc. Alltid svårt att hålla gruppövningar men gick ju ändå ok. Och bra med omväxling med filmer etc.
Annika
(5)
Mycket bra och intressant dag. Tack. Mkt bra med filmerna gärna fler det blev väldigt tydligt skillnaden mellan "vanligt" och MI.
Marzieh
(5)
Bra med många exempel och att få öva på samtal. samt att filmerna var mycket bra. Tack för en bra utbildningsdag.
KarinW
(4)
bra: många exempel och att få öva själva. filmerna var bra. Hade gärna haft mer gruppövningar, men samtidigt svårt att hinna kan jag förstå. Tack för en bra dag! :)
Omar
(4)
Tack för en bra föreläsning! Du har förklarat bilderna och filmerna på ett pedagogiskt sätt, d v s lätt att begripa.
Karin
(5)
Filmerna blir givande och tydligt. Tycker det är bra med både text och att du pratar samtidigt. Känns att du är genuint intresserad
Nahid
(5)
Tack för en lärorik föreläsning. Det fungerade utmärkt med olika exemplar.
Kristina
(4)
Bra med tydliga exempel! Bra med filmer som tydliggör skillnaderna och kontrasterna
Susanne
(5)
Bra dag! tycker också att det var ett bra inslag med filmer som ett tillägg till teorin.
Johansson
(5)
Tack för en bra föreläsning!
Annsofie
(5)
Tack för en bra föreläsning! Bra med skrivna exempel som gör det tydligt vad man kan säga (och även tydliga klargöranden om att det är viktigt att hitta sitt eget sätt att formulera sig). Bra med filmer med exempel och även att få öva själv (kunde vara bra att få göra mer av, men svårt pga kort om tid). Bra svar på frågor tycker jag, och inte ba...
Visa mer
Clara
(5)
Tack för en bra föreläsning!
Marcus
(5)
Tack för en mycket givande föreläsning. Positivt: Mycket tydligt material med olika textfärger och understrykningar som gör det lätt att läsa. Övningarna ger möjlighet att omsätta teorin i praktiken. Förbättringsförslag: Någon mer gruppdiskussion efter dina genomgångar.
Kursdeltagare
(4)
Det där med rollspel har aldrig varit min sak - men det får ju stå för mig... själv upplever jag dock här ifrån hemmet därmed vart en jäkligt bra komplettering då man inte är i fysisk närvaro till dom man delar tillfället med :)
Karin W Heining
(5)
Utbildningen till KBT terapeut på Contar känns mycket gedigen och föreläsarna är intressanta och kunniga och bra på att lära ut inom sina områden, de olika infallsvinklarna känner jag ger insikter och skapar en bredd i min kunskap och förståelse för vad KBT kan vara för något som jag tycker är viktig att få.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in