Recensioner av Cady Training Academy

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 278 recensioner.

Lirije Hasani

Mycket bra utbildning, bra upplägg, bra lärare som stöttade under hela utbildningsperioden. Rekommenderar Cady Training Academy :)

Sandra

Jag tycker att utbildningen är lättsam men man lär sig bra och relevant information. Snabb respons på ens inlämningsuppgifter vilket är toppen!

Mathilda Johansson

Jag är mycket nöjd med hela utbildningen, allt från upplägget till att det har varit på distans. tycker allt har fungerat utan problem och är nöjd över lag.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Mathilda!

Mycket tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med din utbildning till barnskötare. Lycka till och välkommen tillbaka till oss! :)
Mohamed

Väldig bra skola med stor tillgänglighet. Lärare som är så hjälpsamma när man har frågor kring saker man inte förstår. Upplägget är riktigt bra.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Mohamed!

Stort tack för din recension och vad kul att du är så nöjd med din utbildning till socialpedagog och även våra lärare! Lycka till och välkommen tillbaka!
Nina Moore

Jag har varit extremt nöjd med upplägget av denna utbildning. Jag har på egenhand kunnat bestämma takten på min utbildning och även fått supersnabb feedback på mina inlämningsuppgifter.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Nina!

Tack för din recension och verkligen kul att höra att du är så nöjd med din utbildning till tandsköterska! Lycka till och välkommen tillbaka!
Åsa

Jag är mycket nöjd med upplägget och innehållet av kursen.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Åsa!

Tack så mycket för din recension och vad roligt att du är så nöjd med vårt upplägg och innehållet i din barnskötarutbildning. Du är välkommen tillbaka till oss! :)
Eli

Jag är riktigt nöjd med hela min utbildning ni är helt fantastiska. Underbar lärare dessutom 🤩❤️🫶🏻

Cady-teamet Kommentar:
Hej Eli!

Tack för ditt fina omdöme och rekommendation! Så kul att höra att du är så nöjd med oss som skola och även våra duktiga lärare. Lycka till och du är välkommen tillbaka! :)
Valentina

Jag har pluggat till socialpedagog på Cady. Ett viktigt yrke. Jag har samtidigt som jag pluggat arbetat 100 % så denna utbildningen passa mig perfekt. Feedback från lärarna har varit toppen och det har gått att kontakta dem alla gånger man har flera funderingar och frågor. Rekommenderar denna utbildning för dig som vill göra världens viktigare j...

Cady-teamet Kommentar:
Hej Valentina!

Så kul att du har läst till socialpedagog hos oss och är nöjd med vårt upplägg och lärare! Tack för din rekommendation och lycka till med ditt nya yrke! Välkommen tillbaka! :)
Visa mer
Ahmed

Det var faktiskt en bra upplevelse, jag ska rekommendera alla som vill börja läsa hos Cady att välja/göra det.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Ahmed!

Tack för ditt omdöme och din rekommendation! Vad kul att höra att du är så nöjd. Välkommen tillbaka till oss! :)
Ana

Bara positiva upplevelser, alla som jobbar här är hjälpsamma och professionella. Väldigt tydligt material och bra formulerade prövningar.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Ana!

Tack för din recension! Så kul att du är så nöjd både med din utbildning och oss som skola. Välkommen tillbaka! :)
Merve

Jag studerade till tandsköterska och blev ej besviken för att jag valde Cady Training Academy. Ganska smart och praktisk skola, som elev studerar man distans vilket innebär att man studerar hemma lugn och ro man kan även välja att jobba heltid utan att vara stressad över att man har deadline för Cady har ej det. Man väljer sitt egna schema (när ...

Cady-teamet Kommentar:
Hej Merve!

Tack så mycket för ditt fina recension och så roligt att du är så nöjd med din utbildning till tandsköterska, vårt upplägg och oss som skola. Lycka till i ditt nya yrke och varmt välkommen tillbaka! :)
Visa mer
Frida

En bra utbildning man läser i sin takt, utan stress. Det fungerade bra att varva jobb med studierna 🙂

Cady-teamet Kommentar:
Hej Frida!

Tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med din utbildning och vårt upplägg på distansstudier. Välkommen tillbaka till oss! :)
Anna

Utbildningen har varit givande och lärorik. Jag har fått en bra inblick i yrket som socialpedagog och lärarna har alltid svarat snabbt och varit tillgängliga. Utbildningen passar perfekt för den som vill utbilda sig samtidigt som man arbetar.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Anna!

Tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med din utbildning till socialpedagog och vårt distansupplägg. Välkommen tillbaka! :)
carla

Kurserna och innehållet var noga beskrivet, kommunikation med lärarna var väldigt bra. litteratur var lätt att beställa och 8 veckors praktik var lärorik. tack till CADY TRAINING ACADEMY

Cady-teamet Kommentar:
Hej Carla!

Tack själv både för att du valda oss som utbildare och för din recension! Vad roligt att du är så nöjd med din utbildning. Lycka till och du är välkommen tillbaka! :)
Åsa

Intressanta kurser, uppdaterar kursinnehåll efter vad arbetsgivaren önskar. Skönt att kunna lägga upp studietiden själv efter sina egna förutsättningar.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Åsa!

Tack för din recension och vad roligt att du tyckte att din utbildning till behandlingspedagog var intressant och vårt upplägg passade dig! Lycka till med ditt nya arbete! Välkommen tillbaka! :)
Mohammed

Jag tycker att det är väldigt bra utbud på olika utbildningar och att man kan studera i den takt som man själv vill och har möjlighet till. Ett minus är att det inte går att få tillgång till alla kurser i utbildningen fören man är klar med kursen innan.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Mohammed!

Tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med din utbildning till administratör! Vi förstår att du ville komma åt hela utbildningen på en gång men för att hjälpa inlärningsprocessen läser du en delkurs i taget. :) Du är välkommen åter!
Jazz

Mycket bred utbildning med god tidsmarginal och en studieplan som är lätt att följa.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Jazz!

Tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med din utbildning till fastighetsskötare! Välkommen tillbaka! :)
Mimoza B

Det var faktiskt upplevelse, jag ska rekommendera många av mina vänner att välja cady.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Mimoza!

Stort tack för din fina recension och rekommendation! Så kul att höra att du är nöjd! Välkommen åter! :)
Yasmine

Stort antal moment som ger insikt i många situationer man kan ställas inför. Intressanta filmer, bra läroböcker, speciellt om man kombinerar de 2 största böckerna. Under min kurs bytte man ut huvudboken men jag skulle nog se att man kombinerade de båda för de behövs,

Cady-teamet Kommentar:
Hej Yasmine!

Stort tack för din recension och vad roligt att du tyckte att innehållet var intressant! :) Tack för din feedback om böckerna, vi ska föra vidare den till vår ansvarige. Lycka till med dina nya kompetenser och välkommen tillbaka till oss!
Eldin

Utbildningen var lång och svårare gemfört med andra likande utbildningar. Att man ska betala för sitt diplom är också ett - + att man kunde validera kurser man redan hade från tidigare.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Eldin! Mycket tack för din recension och bra jobbat med att avsluta din utbildningen! Den är längre än andra för att ge dig goda möjligheter till arbete. :D Man behöver bara betala för en fysisk kopia, den digitala kopian finns kvar för dig så att du kan hämta och skriva ut den när du vill. :) Så kul att du uppskattad att du kunde validera ...
Visa mer
Elza

Hej. Tyckte väldigt mycket om utbildningen och hur allt var upplagt. Allt var tydligt och hade man frågotär så fick man ganska snabbt hjälp.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Elza!

Tack för din recension och så kul att höra att du är nöjd med din utbildning och vårt upplägg! Lycka till och du är välkommen tillbaka till oss! :)
Selma

Jättebra utbildning, jag rekommenderar till alla som vill plugga på distans.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Selma!

Tack för din rekommendation och så roligt att du är så nöjd med din utbildning! Välkommen tillbaka till oss! :)
Petra Steneryd

Bra att kunna lägga upp studierna i min egen takt. Enkla/tydliga instruktioner inför varje kurs. Väldigt bra med många kurser via Gleerups med digitala böcker Bra feedback från lärare.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Petra!

Stort tack för din recension! Så kul att höra att du är så nöjd med din utbildning till socialpedagog och att vårt flexibla upplägg passade dig. Välkommen tillbaka! :)
linnea

väldigt enkelt och bra sätt att studera på. jag har kunnat fortsätta arbeta 100% och studera samtidigt utan stress. rekommenderar verkligen!

Cady-teamet Kommentar:
Hej Linnea!

Så kul att du rekommenderar vår utbildning till barnskötare och att det har funkat mycket bra för dig att läsa med vårt flexibla upplägg! Lycka till och varmt välkommen tillbaka! :)
Nicole

Jag tycker hela utbildningen var bra. Jag fick mycket och snabb support från min lärare. Utbildningsmaterial vi fick var bra. För mig passade distansutbildningen perfekt eftersom jag jobbade heltid under mitt studie och kunde jobba i mitt eget takt.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Nicole!

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad kul att vår utbildningssätt passade dig och att du tyckte att din utbildning och våra lärare var bra. Lycka till i din framtiden och du är varmt välkommen tillbaka! :)
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in