Yrkeshöglan Umeå Kommun

Yrkeshögskoleutbildning (Yh) - Umeå kommun

Yrkeshögskolans utbildningar svarar mot ett verkligt behov på arbetsmarknaden och drivs i nära samarbete med arbetslivet. Utmärkande för yrkeshögskolan är att de företag och organisationer som är knutna till utbildningarna är aktiva när det gäller både planering och genomförande av utbildningarna. Arbetslivets representanter sitter med i utbildningarnas ledningsgrupper och erbjuder även LIA-platser till våra studenter.

Samtliga utbildningar är eftergymnasiala, avgiftsfria och berättigar till studiemedel från CSN och innebär att du har kort väg till arbete efter studierna.

Trädgårdsmästare, ledarskap, skötsel och underhåll av gröna miljöer

Arbetar du, eller har erfarenhet av arbete i det gröna och vill fördjupa dig inom skötsel och planering, anläggning, underhåll, växtproduktion och vidareförädling? Kanske vill du bli arbetsledare inom kommun, kyrkan, handelsträdgård, hos anläggningsföretag eller varför inte bli egen företagare eller rådgivare inom området? Med en här utbildningen ökar möjligheterna kraftigt till helårsanställning i en spännande bransch.

Tandsköterska

Efterfrågan på tandsköterskor är stor på arbetsmarknaden. När du har gått den här utbildningen har du kompetens att assistera en tandläkare. Du kommer att kunna arbeta med allt ifrån munhygien och lokalbedövningar till att sköta administrativa sysslor i receptionen.

Utbildningar som inte har starter 2022 men hoppas återkomma inför hösten 2023.

  • CNC-tekniker, inriktning blått certifikat
  • Driftledare lantbruk
  • Trädgårdsmästare, frilandsodling och förädlingFör mer information om Yrkeshögskolan Umeå Kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan Umeå Kommun

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ekonomi Längd Pris Ort
Hållbar ekonomistyrning och arbetsledning i lantbruksföretaget 13 veckor Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan Umeå Kommun

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan Umeå Kommun

Sveagatan 8
903 27 Umeå

Tel: 090 -16 12 14
Yrkeshögskolan Umeå Kommun