Om skolan

yrkeshögskolan för hudvård och spa

YHHS, Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa erbjuder en förstklassig internationell hudterapeututbildning. Skolan har moderna utbildningslokaler lokaler i Solna med två stora praktiksalonger, varav av den ena ligger i närheten av Stureplan i Stockholm. 

Om yrkeshögskolan för Hudvård och Spa

Yrkeshögskolan Hudvård och Spa är en privat och fristående skolan för blivande hud, spa, - och massageterterapeuter. Varje år utexamineras ca 100 elever och sedan starten 1993 har skolan utexaminerat drygt 2000 studerande.

Varför ska du välja YHHS?

  • En högklassig yrkesutbildning som leder till arbete
  • Godkänd av CIDESCO International med säte i Zurich
  • YH- utbildning med studiestöd (CSN)

Efter utbildningen har du möjlighet att arbeta både i Sverige och utomlands, som anställd eller med egen salong.  Denna utbildningar ledande inom hudvårdsbranschen och leder till arbete.

YHHS utbildningar gör dig unik

Efterfrågan på spaterapeuter med hudterapeut utbildning i grunden är enorm. Mer än hälften av skolans elever sugs upp direkt efter examen till spaanläggningar och hotell både internationellt och i Sverige. För att du ska få ett mervärde har de därför lagt till CIDESCOs spaterapeut utbildning i kursplanen.

Skolan erbjuder som enda skola i Sverige, möjligheten för dig att ta CIDESCO examen i både Hudterapi och Spa, vilket gör utbildningsn unik!

Medlemskap i SHR och CIDESCO

YHHS läroplan uppfyller både de svenska och de internationella kraven för medlemskap i såväl Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) som den internationella hudterapeut- organisationen Comité International d´Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO). 

Skolans samarbetspartners

Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa har ett nära samarbete med salonger, hotell, spaanläggningar och kryssningsfartyg både i Sverige och utomlands. Detta gör att de kontinuerligt förmedlar utexaminerade hudterapeuter till dessa anläggningar. Då efterfrågan på eleverna är så stor har de nu en bemanningstjänst som hjälper till att förmedla arbetstillfällen.


För mer information om Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård Längd Pris Ort
Hudterapeut & Spaterapeut 1 år Från 119 000 SEK Göteborg
Massage / SPA / Hudvård
Hud- & spaterapeut GÖTEBORG 60 veckor Göteborg

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa

Evenemangsgatan 17, Solna
111 44 Stockholm

Tel: 08-678 15 55
www.yhhs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 5 recensioner.

B.L

Absolut värsta utbildningen någonsin, lärarna och rektorn bryr sig inte och det saknas struktur och upplägg! På skolans praktik handlar allt om att få in pengar och dom har inte rätt utrustning för vissa behandlingar. Skulle aldrig rekommendera den här skolan till någon. Välj en annan skola!!

Birgitta Thorsell, Skolchef Stockholm Kommentar:
Tråkigt att du är missnöjd med din utbildning.
Ramesh Safavi

Jag har ännu inte fått chansen att vara en del av ert program men den skolan är en plats att jag drömmer att studera.

Lidiia

Det är min dröm utbildning intressant och intensiv .