Om skolan

Wine Legs – de berömda benen eller ”tårarna” som du ser rinna ner för glaset när du har snurrat ditt vinglas.

Vare sig du känner att du bara vill lära dig mer om vin eller om du vill bli sommelier och ha det som yrke så har vi kurser för dig. Vår utbildning Certifierad sommelier är på distans och du läser helt i din egna takt med hjälp av din elevportal samt kontakt med kursledare. 

Vi på Wine Legs eftersträvar hela tiden att ligga i framkant med våra vinprodukter. På vår hemsida kan du även hitta handplockade vinrelaterade produkter som underlättar för dig i ditt vinprovande samt posters du kan pryda dina väggar med. 


För mer information om Wine Legs Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Wine Legs Academy

Utbildningar

Yrkesutbildning
Bar / Servering
Sommelier Längd Pris Ort
Certifierad sommelier Från 29 900 SEK Distans
Kurser
Bar / Servering
Sommelier
Sommelier grundkurs Gamla Världen Från 14 500 SEK Distans
Sommelier grundkurs Nya Världen Från 14 500 SEK Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Wine Legs Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Annika

Passade mig att läsa på distans i den takt och utifrån den tid som fanns. Både praktiska inslag och teoretiska som skapade en bredd och djup av kunskap om vin och andra drycker. Bra upplägg med olika områden, med quiz som med jämna mellanrum gav möjlighet till kunskaps avstämning. Tyckte också att inlämningsuppgifterna var utmanande vilket gjor...

Visa mer
Pontus

Toppenutbildning där du kan läsa på bra i egen takt! Spännande innehåll och väldigt lärorikt utan att bli för tungrott. Man får bra feedback från läraren och materialet är väldigt användbart. Rekommenderar de som är nyfikna på en sommelier-utbildning denna!

Nichlas Broberg

Denna utb passade mig perfekt. Distans, i min egen takt, tid för repetition och roligt upplägg. Utbildningen kändes aldrig jobbig trots att jag jobbar heltid vid sidan om. Fantastiskt kul att lära sig om vin och mat och samtidigt kunna förstå skillnaden i olika viner. Rekommenderas.