Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) - Spara 12 375 kr

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 37 recensioner.

Jenny Sundman
(5)
Kursens mål blir verklighet. Här får du möjligheterna och förutsättningarna för att skapa dig ett bättre liv. Ett bättre liv med större livsglädje, ökade insikter, stärkt självkänsla och en ökad tro på din egen förmåga. Jag har jobbat med mig själv och min personliga utveckling under en längre tid men PUMT gav mig verkligen ...
Visa mer
Elinor Engkvist
(5)
För det första så är upplägget guld värt. Att ha allt tillgängligt från dag ett, både litteratur, inspelningar, filmklipp och övningar, på en smidig plattform, och kunna beta av allt i min egen takt utifrån ett schema som är skräddarsytt efter mitt liv. Upplägget kunde i alla fall inte varit bättre för min del. När det kommer till själva inne...
Visa mer
Annsofie Gyllbäck
(5)
Det har varit en sådan spännande och utvecklande inre resa jag inte skulle vilja vara utan. Det har verkligen fått mig att växa och utvecklas som person.    
Lotta Sundén
(5)
Livet kan vara nog så tufft som det är. Väldigt få går genom livet utan att stöta på oro, sorg eller andra hinder. Att gå en utbildning där man lär sig mer om sig själv och hur man själv och andra fungerar och hur man kan lära sig att hantera olika händelser eller skeenden är mycket värt i dagens samhälle. Genom att tillämpa det du lär dig i ...
Visa mer
Juha Rintala
(5)
PUMT är den utbildning, utan jämförelse, som har haft störst positiv inverkan på mitt liv. Jag har genom utbildningen kommit underfund med vad som är viktigt i mitt liv, jag har fått verktygen att utvecklas och modet göra det.
Ulrika
(4)
Vill du skapa ett liv där händelser i det yttre bestämmer hur du mår såsom motgångar, utmaningar, jobbiga händelser - Eller, ska du skapa ett liv där du i ditt inre bestämmer hur du ska förhålla dig oavsett vad som sker i det yttre? Genom att gå PUMT fick jag en ökad självkännedom, ett rikare inre där det är jag och ingen annan, som är regissöre...
Visa mer
Mia Persson
(5)
Jag rekommenderar PUMT-utbildningen otroligt mycket då den hjälper dig att stärka dig själv oavsett vart(även bokstavligt talat) du är i livet. Pumt-utbildningen ger dig tid för reflektion och utveckling av dig själv och med hjälp av mental träning och olika övningar hjälper denna kurs dig på att förstå dig själv och bli en bättre version av...
Visa mer
Niklas.L
(5)
Kursen ger en enorm utveckling på kort tid, på otroligt många plan. Min självkänsla har gått från 2 till 8 på en skala 1-10.
Oskar
(4)
Det har gett mig som redan hade bra självbild en ännu bättre sådan. Jag hade inställningen att jag ville mest göra PUMT och LMT för att få en legitimitet i mitt yrke, men det har gett mig så mycket annat som gjort att jag utvecklats som person också.
Johanna Roupe
(5)
Den har fått mig att utvecklas väldigt mycket som människa. Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och vad jag behöver för att bli mitt bästa jag.
Magnus
(5)
Kursen lärt mig så mycket om mig själv och vilken resurs och potential jag sitter på. Den har bidragit med ny kunskap men också med nya insikter som gör att jag kan nyttja mina tidigare kunskaper och erfarenheter på bästa sätt. Jag har skakats om och väcks till liv.    
Anna.M
(4)
Man lär sig mycket om sig själv och sin personliga utveckling. Man lär sig att hantera olika situationer i vardagen på ett bättre sätt och med en större trygghet.
Ann-sofi
(5)
Det är det absolut bästa jag gjort i mitt liv, det har förändrat mitt liv. Jag är lugn, trygg och känner sån livsglädje varje dag jag vaknar, men framför allt så trivs jag med mig själv. Jag kan ärligt säga att I LOVE MY LIFE. Alla borde gå den här utbildningen, så skulle vår värld må så mycket bättre.
Elin
(4)
Kursen är en väg till personligt uppbyggande av ditt egna fundament. Den hjälper dig att stå stadigt i ditt själv och bli mindre lättrubbad oavsett om det gäller din personliga utveckling i ditt privata liv, ditt yrke eller om du satsar på en idrott eller annan bedrift. Allt hänger ihop och du kommer lära dig väldigt mycket som stärker hela ditt...
Visa mer
Bertil
(5)
Upplägget är väl genomarbetat och man blir väl lotsad genom en värld av mental träning. För mig har det inneburit att jag fått upp ögonen för sidor som kan förbättras, för beteenden som kan utvecklas och för egenskaper som hjälper mig att vandra genom livet på ett positivt sätt.
Emma.T
(5)
Det är en utbildning som har förändrat mitt liv. Jag ser världen ur mer positiva ögon, är tryggare i mig själv och mår bättre inombords. Detta är en utbildning där man växer som människa och blir en bättre version av sig själv. En utbildning som denna borde vara obligatorisk för alla människor.
Petter
(5)
Med hjälp av denna kurs har jag lärt känna mig själv så mycket mer. Jag har fått en förståelse för mina egna reaktioner och känslor och jag förstår andra på en helt annan nivå. Jag kan nu kommunicera med mig själv och min omgivning mycket bättre. Med detta så mår jag mycket bättre.
Lillemor E
(4)
Jag vill rekommendera utbildningen därför att den är väldigt bra. Den hjälpte mig att komma på fötter igen efter att jag gått in i väggen. Det fanns ingen direkt rehabilitering att få och då jag fick höra talas om PUMT tyckte jag att det lät väldigt intressant. Att få i min egen takt läsa och titta på lärorika filmer hjälpte mig att tänka till o...
Visa mer
Mikael
(5)
En utbildning som man läser på distans i sin egen takt och kan därför kombinera med sitt arbete. Utbildningen ger en verktyg och kunskap att använda i sin vardag för att utvecklas och må bättre. Det är absolut den bästa utbildning som jag har gått!!
Susanne Tuvér
(4)
Man får mycket för pengarna. Mycket bra litteratur som kan läsas om flera gånger. Bra att kunna läsa i sin egen takt och att kunna kombinera med ordinarie jobb.
Lena Larsson
(5)
Det var för mig livsavgörande.
Ulla
(5)
Det är en unik utbildning där man läser för sin egen skull och utvecklas under en längre tid. Det är verkligen så att man lär i livet, för livet och under hela livet. Jag är väldigt glad för att jag bestämde mig för att läsa PUMT för 16 år sedan och jag har haft stor nytta av mina kunskaper och färdigheter både personligen och i mitt arbete. Tac...
Visa mer
Jennie
(5)
Mental träning är en enkel teknik som alla kan ta till sig och utföra för att få ett bättre liv, oavsett om du börjar högt eller lågt, utveckling finns för alla. Från tankesätt att livet är något som drabbar en, till att kunna styra skutan dit du vill. Du har alla redskap inom dig, Mental Träning visar dig hur du ska använda dem.
Catarina
(4)
Jag har inte avslutat PUMT:en utan är i mitten av programmet. Vill ändå rekommendera det varmt eftersom det handlar om självutveckling - täcker upp många områden och är genomtänkt. Jag tycker mycket om bokvalen och de inspelade ljudfilerna. Tycker dock att dvd-filmerna behöver en uppdatering.
Siiri
(4)
Undervisningen är tätt kopplad till praktiken - allt du lär dig ska du direkt testa och det gör att man inte bara lär sig bättre och kommer ihåg, utan man får en annan förståelse för hela ämnet. Man får en helhetsbild hela tiden och en känsla för ämnet.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in