Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) - Spara 12 375 kr

Unestål Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Egen takt
Heltid/deltid
12 375 SEK inkl. moms

Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) - Spara 12 375 kr

Ta kontroll över ditt liv - Läs Personlig utveckling på distans

Ta kontroll över ditt liv - Läs Personlig Utveckling på distans!  

Vill du...

- Må bättre?
- Prestera bättre?
- Lära känna dig själv bättre?
Då är den här utbildningen något för dig!

Hantera stress och förbättra din livskvalitet 

Utbildningen blandar teoretiska genomgångar (som du tar del av via ljud- och filmfiler samt kurslitteratur som skickas hem till dig om du vill) med praktiska övningar som du kan utföra privat eller på arbetsplatsen. 

Du genomför utbildningen på onlineplattformen Coursio, där du har tillgång till materialet vart du än befinner dig i världen. Du får också tillgång till PUMT-app med träningsprogram. 

Unikt med denna utbildning är den personliga feedback du får på de uppgifter du lämnar in efter varje delkurs. Du får alltid stöttning och hjälp i dina studier av vår examinator, som läser ditt inlämnade material.

Efter utbildningen kommer du att vara bättre på att hantera stress, både privat och på arbetsplatsen och ha verktyg för att ha kontroll över din livskvalitet.

PUMT består av fyra delkurser

1. Mental Grundträning.

Här läggs grunden för mental träning. Du får lära dig de verktyg som behövs för att sänka din grundspänning vilket innebär att du får en mer effektiv djupsömn och snabbt kan återhämta dig efter ansträngning. Det är idag vetenskapligt bevisat att mental träning ger en positiv effekt.

2. Självbild och Målbild.

Du arbetar med din självbild, och lär dig att skapa delmål för att kunna uppnå livsmål. Den här delen är oerhört populär bland före detta deltagare, då det är spännande att reflektera över våra egna självbilder.

3. Mental Styrketräning.

Här lär du dig hur du ändrar fokus och ser styrkor och lösningar istället för svagheter och problem. En bra mental styrka minskar bl.a. oro och stress inför framtiden och ger dig vetskapen om att du klarar vad som helst.

4. Livskvalitetsträning.

Lär dig de två viktigaste beståndsdelarna för att skapa ett bra liv: Hur du känner arbetslust och livsglädje! Här skapas också förutsättningar inför ett fortsatt lärande där livet självt är din lärobok.

Du lämnar in dina uppgifter efter varje delkurs och får personlig feedback från vår examinator, som stöttar dig i dina studier.

Sagt om kursen:

”Genom PUMT-kursen fick jag ett helt nytt liv utan smärtor, ångest och depression.”

”Alla borde lära sig mental träning. PUMT har varit en riktig energiboost i mitt liv.”

För mer information om Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) - Spara 12 375 kr, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Inga förkunskaper krävs. Denna utbildning är för din personliga utveckling. Det är också första delen till yrkesutbildningen till Licensierad mental tränare.

Examen, diplom m.m.

Du lämnar in dina uppgifter efter varje delkurs, och får godkännande och personlig feedback av vår examinator. Efter genomgången utbildning får du:

Diplomering som Mental Training Practitioner. 

Kostnader

Pumt utbildningen kostar 19.800 kr exkl. moms (24.750 kr inkl. moms). I priset ingår all dokumentation, examination, program m.m. Inga kostnader tillkommer.

Just nu kampanj 50 % rabatt så du betalar 12 375 kr inkl. moms (9 900 kr ex moms)

Vi samarbetar med Humanfinans, vilket innebär att du räntefritt kan delbetala din utbildning.

Läs mer på vår hemsida om olika finansieringsalternativ.

Fortsatta studier

Efter godkänd PUMT utbildning kan du vidareutbilda dig som: Licensierad Mental Tränare, ett framtidsyrke enligt tidningen Chef. Veckans affärer listade Mental tränare som ett av de viktigaste yrkesinriktningarna framöver, då efterfrågan ökar hela tiden på coaching och mental träning.

Unestål Education

Utbildning och träning för en bättre värld!

Är det dags att investera i din personliga utveckling? Dags för förnyelse, och påfyllning av kunskap och kompetens? Trött på att stressa, oroa dig, och att inte hinna leva? Då är du varmt välkommen till oss på Unestål Education (fd...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Personlig kompetensutveckling genom mental träning (PUMT) - Spara 12 375 kr

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Unestål Education

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 37 recensioner.

Jenny Sundman
(5)
Kursens mål blir verklighet. Här får du möjligheterna och förutsättningarna för att skapa dig ett bättre liv. Ett bättre liv med större livsglädje, ökade insikter, stärkt självkänsla och en ökad tro på din egen förmåga. Jag har jobbat med mig själv och min personliga utveckling under en längre tid men PUMT gav mig verkligen ...
Visa mer
Elinor Engkvist
(5)
För det första så är upplägget guld värt. Att ha allt tillgängligt från dag ett, både litteratur, inspelningar, filmklipp och övningar, på en smidig plattform, och kunna beta av allt i min egen takt utifrån ett schema som är skräddarsytt efter mitt liv. Upplägget kunde i alla fall inte varit bättre för min del. När det kommer till själva inne...
Visa mer
Annsofie Gyllbäck
(5)
Det har varit en sådan spännande och utvecklande inre resa jag inte skulle vilja vara utan. Det har verkligen fått mig att växa och utvecklas som person.    
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in