Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist

Tränarakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
8 dagar
Heltid
22 243,75 - 22 493,75 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
22 493,75 SEK
Vår

Stockholm
22 243,75 SEK
Höst

Videoreportage

Cert Styrke- och mobilitetsspecialist

Om utbildningen

Bygg förmågan att skapa kännbara resultat för dina kunder

Certifierad Strength and Mobility Specialist är en vidareutbildning för dig som vill få förmågor vilka hjälper dig coacha individer och/eller grupper mot bättre styrka, snabbhet och rörlighet på ett evidensbaserat och resultatgivande sätt. Förmågor och lärdomar kring rörelseutveckling som inte hinns med i de grundläggande tränarutbildningarna.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt och bli en ledande tränare inom områdena applicerad biomekanik för grundrörelserna, träningsmetoder vid snabbhetsträning och individanpassad rörlighets- och styrketräning.

För att gå utbildningen behöver du ha någon form av erfarenhet av att ha tränat andra samt ha viljan att utveckla rörelseförmåga på ett framgångsrikt sätt hos klienter.

Vi ger dig förmågorna som krävs för att bli ledande inom styrke- och rörlighetsutveckling

Utbildningen ger dig den senaste forskningen och den praktiska spetskunskap som behövs för att kunna skapa övningar och pass på ett sätt som utvecklar rörelseförmågan. Du kommer bli trygg i din coachning oavsett om det gäller att öka styrkan, rörligheten eller snabbheten i olika rörelser.

Efter utbildningen kommer du kunna leverera flertalet efterfrågade tjänster som exempelvis screening av rörlighet, styrka och snabbhet på ett individanpassat sätt. Du kommer också kunna bygga träningspass och övningar till idrottare som effektivt ökar deras förmåga till acceleration och riktningsförändringar. 

För mer information om Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Tränarakademin?

Tränarakademin Webinar

Nyfiken på PT-yrket? Då är du välkommen att delta på vår digitala informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket.

Under träffarna som sker löpande kommer du få ta del av våra erfarenheter från PT och tränaryrket samt få titta på hur några tidigare studenter förverkligat deras tränardrömmar.
Vi kommer också visa dig hur du kan komma igång och arbeta som tränare samt hur du kan bli tränaren som sticker ut från mängden. Givetvis finns vi också tillgängliga för att svara på dina frågor om yrket och utbildningen.

Boka din plats gratis idag via vår hemsida. 

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare. Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker...


Läs mer om Tränarakademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cert. Styrke- och mobilitetsspecialist

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in