Cert Kondition- och uthållighetsspecialist

Tränarakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
8 dagar
22 243,75 SEK inkl. moms
Startdatum: Höst och vår - Stockholm

Videoreportage

Cert Kondition- och uthållighetsspecialist

Om utbildningen

BLI "GO TO" TRÄNAREN INOM KONDITIONS-UTVECKLING

Certifierad Endurance Training Specialist är en unik vidareutbildning för dig som vill coacha individer och/eller grupper mot bättre kondition och uthållighetsförmåga.

För att ge dig de evidensbaserade kunskaper och förmågorna som du behöver för att skapa framgång i arbetet som konditionsinriktad tränare har vi rekryterat några av Sveriges skarpaste forskare och praktiker som lärare till utbildningen.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt och bli en ledande tränare inom områdena konditionsinriktade träningsmetoder, konditionstester/analyser och träningsplanering.

För att gå utbildningen behöver du ha någon form av erfarenhet av att ha tränat andra samt ha viljan att skapa bättre kondition för privatpersoner, idrottare eller företag.

Vi ger dig kunskapen och verktygen som krävs för att bli ledande inom uthållighetsinriktad coachning

Utbildningen ger dig senaste forskningen och med den spetskunskap som behövs för att skapa träningsupplägg och pass som tar klienten mot målet. Kunskaper ochmetoder som du kan använda dig av vid träning av klienter både utomhus och i gymmiljö.

Efter utbildningen kommer du kunna leverera flertalet efterfrågade tjänster som exempelvis flertalet konditionstester, träningsprogram för löpning och cykel, generell konditionsutveckling, löptekniksanalyser, styrke- och rörlighetsträning för konditionsutövaren.

För mer information om Cert Kondition- och uthållighetsspecialist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Tränarakademin?

Tränarakademin Webinar

Nyfiken på PT-yrket? Då är du välkommen att delta på vår digitala informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket.

Under träffarna som sker löpande kommer du få ta del av våra erfarenheter från PT och tränaryrket samt få titta på hur några tidigare studenter förverkligat deras tränardrömmar.
Vi kommer också visa dig hur du kan komma igång och arbeta som tränare samt hur du kan bli tränaren som sticker ut från mängden. Givetvis finns vi också tillgängliga för att svara på dina frågor om yrket och utbildningen.

Boka din plats gratis idag via vår hemsida. 

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare. Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker...


Läs mer om Tränarakademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cert Kondition- och uthållighetsspecialist

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Helena F

Jag är mycket nöjd med hela utbildningen, bemötandet av företaget, kvalitén på materialet och föreläsarna. Mina förväntningar bestod mycket av att fördjupa mig inom träningsplanering och jag tycker jag fick mycket bra svar av utbildarna och intressanta diskussioner i gruppen. Det var 9 intensiva dagar med ett innehåll som varierades av praktik...

Visa mer
Magnus E

En fantastiskt bra utbildning Utbildarna håller högsta nationella klass, enligt mig. En fantastik upplevelse från första till sista sekund av utbildningen. Klassen bestod av människor med alla möjliga bakgrunder och ålder med ett stort intresse för träning och konditionsträning i synnerhet.

Elton G

Väldigt kunniga och engagerade lärare och helt fantastiska klasskamrater ute på Bosön som givit mig minnen för livet. Jag har haft stor nytta av utbildningen i min roll som tränare och är väldigt glad att jag valde just denna utbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in