Cert. Hälsotränare

Tränarakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
8 dagar
Heltid
22 243,75 SEK inkl. moms
Startdatum: Höst och vår - Stockholm

Videoreportage

Cert. Hälsotränare

Om utbildningen

Utveckla dina träningskunskaper och bli certifierad hälsotränare

Certifierad Hälsotränare är en unik vidareutbildning för dig som vill coacha individer och/eller företag mot bättre fysisk och mental hälsa.

För att ge dig de evidensbaserade kunskaper och förmågorna som du behöver för att skapa framgång i arbetet som hälsotränare har vi rekryterat några av Sveriges skarpaste forskare och praktiker som lärare till utbildningen.Personer som har tusentals timmar av ovärderliga studier och praktiskt arbete i bagaget.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt och bli en ledstjärna för dina kunder och kollegor inom områdena hälsoinriktade träningsmetoder, coaching för beteendeförändring och hälsotjänster mot företag.

För att gå utbildningen behöver du ha någon form av erfarenhet av att ha tränat andra samt ha viljan att skapa bättre hälsa för privatpersoner, idrottare eller företag.

Vi ger dig de praktiska kunskaperna så att du kan bli en ledare inom hälsa på fältet

Utbildningen ger dig evidensbaserade tillvägagångssätt för att skapa motivation och engegemang hos klienten plus flertalet applicerbara metoder för att utvärdera och förbättra kundens kardiovaskulära hälsa, stressnivåer, mentala välmående och fysiska funktion i vardag.

Efter utbildningen kommer du kunna leverera flertalet efterfrågade tjänster som exempelvis hälsoscreening, hälsoinriktad gruppträning, träningsprogram för kardiovaskulär hälsa och/eller stressreducering, företagshälsopaket, coaching-samtal för beteendeförändring och inspirerande träningssessioner som ger akuta effekter på bl. a. inlärningsförmåga och mentalt välmående.

För mer information om Cert. Hälsotränare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Tränarakademin?

Tränarakademin Webinar

Nyfiken på PT-yrket? Då är du välkommen att delta på vår digitala informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket.

Under träffarna som sker löpande kommer du få ta del av våra erfarenheter från PT och tränaryrket samt få titta på hur några tidigare studenter förverkligat deras tränardrömmar.
Vi kommer också visa dig hur du kan komma igång och arbeta som tränare samt hur du kan bli tränaren som sticker ut från mängden. Givetvis finns vi också tillgängliga för att svara på dina frågor om yrket och utbildningen.

Boka din plats gratis idag via vår hemsida. 

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare. Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker...


Läs mer om Tränarakademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cert. Hälsotränare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Sara P

Gedigen kompetent utbildning med de där extra fokuset. Hög professionell nivå på lärarna. Och utbildningscentret Bosön var fantastiskt att vara på.

Ulrika S

Otroligt proffsig bemötande och utförande från dag ett och in i mål under tiden jag gick min utbildning hos dem! Och vi fortsätter såklart att hålla kontakten även efteråt. De överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar därför TA

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in