Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

The Academy - Yrkesutbildningar inom träning och hälsa

The Academy är din utbildningsleverantör inom träning och hälsa. En bransch i utveckling, arbetsmiljöer som rymmer kreativitet, omväxlande arbetsuppgifter och positiva människor – det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Det märks på utbildningsorganisationen The Academy.

Börja jobba efter din utbildning

The Academy är en av Sveriges få helt oberoende utbildningsorganisationer och det tillsammans med utbildarteamets expertkunskaper och unika kompetens gör att en The Academys-licens alltid står med högst upp på listan hos arbetsgivarna. Vare sig du vill jobba på en kedja, SATS, Nordic Wellness, Fitness24Seven, för att bara nämna några, eller om du vill jobba som egen företagare, så kommer din The Academy-licens att ge dig de förutsättningar du behöver.

The Academy arbetar sedan 1999 med utbildningar inom träning och hälsa och är ett av de ledande företagen inom sin nisch. By-linen till loggan, ”Learning for life”, visar The Academy’s strävan: en holistisk helhetssyn på utbildning där både personlig utveckling och branschens behov av kvalitativ kompetens står i fokus.

Deras ledord är Kvalité / Entusiasm / Personlighet / Innovation . Det är egenskaper som de vill ska genomsyra både utbildningarna och de licensierade utbildningsdeltagarna.

De senaste åren har verksamheten inom The Academy utökats, i takt med träningsbranschen. Främst är det efterfrågan på deras yrkesutbildningar som har vuxit. De populäraste utbildningarna idag är: 

 "Att ta en licens innebär att du efter din utbildning har genomfört och fått godkänt resultat på en teoretisk och en praktisk examination. Det ger en kvalitetssäkring av dig i träningsbranschen – mot kunder, arbetskollegor och arbetsgivare. Examinationerna ger dig även personlig feedback från dina utbildare. Att få den personliga återkopplingen från dina erfarna och professionella utbildare efter utbildningen ger dig ökade möjligheter att utvecklas och att nå framgång i yrket."   - Linda Svensson, utbildningssamordnare på The Academy.


För mer information om The Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - The Academy

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Friskvård / Hälsofrämjande Längd Pris Ort
Hälsokonsult 24 timmar Från 7 375 SEK Flera orter (3)
Idrott / Sport
Anatomi, Fysiologi och Träningslära 64 timmar Från 19 500 SEK Flera orter (4)
Cert. Kost och Träningskonsult Från 85 500 SEK Flera orter (4)
Lic. Medicinsk Tränare 300 timmar Från 49 875 SEK Stockholm
Löpcoach 16 timmar Från 6 500 SEK Stockholm
Medicinsk Träning - evidensbaserad 68 timmar Från 24 875 SEK Stockholm
Medicinsk Träning -praktisk kompetens 84 timmar Från 24 875 SEK Stockholm
Personlig tränare med licens 304 timmar Från 65 500 SEK Flera orter (4)
Kost / Näringslära
Lic. Kostrådgivare 130 timmar Från 19 500 SEK Flera orter (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med The Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till The Academy

The Academy

Norrbyvägen 32
168 69 Bromma

Tel: 035-15 70 70
theacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 22 recensioner.

Anna
(5)
Under mina 4 år i branschen har jag mött många PT's från olika utbildningar, The Academys KTK utbildning ger helt klart eleven den bästa grunden och förutsättning för att lyckas i yrket.
Johan
(5)
Mycket nöjd!
Josefine
(5)
De lärare och pedagoger vi hade under utbildningen var världsklass