The Academy

The Academy - Yrkesutbildningar inom träning och hälsa

The Academy är din utbildningsleverantör inom träning och hälsa. En bransch i utveckling, arbetsmiljöer som rymmer kreativitet, omväxlande arbetsuppgifter och positiva människor – det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Det märks på utbildningsorganisationen The Academy. En utbildning via The Academy har många fördelar, bland annat att du blir en brygga till vården genom att bli medicinsk tränare, garanti av anställningsintervju efter utbildningen, samt att du har möjlighet att avbetala under en längre tid. 

Börja jobba efter din utbildning

The Academy är en av Sveriges få helt oberoende utbildningsorganisationer och det tillsammans med utbildarteamets expertkunskaper och unika kompetens gör att en The Academys-licens alltid står med högst upp på listan hos arbetsgivarna. Vare sig du vill jobba på en kedja, SATS, Nordic Wellness, Fitness24Seven, för att bara nämna några, eller om du vill jobba som egen företagare, så kommer din The Academy-licens att ge dig de förutsättningar du behöver. Du garanteras en jobbintervju efter avslutad utbildning.

Om The Academy

The Academy arbetar sedan 1999 med utbildningar inom träning och hälsa och är ett av de ledande företagen inom sin nisch. 

De arbetar med ledorden Kvalité / Entusiasm / Personlighet / Innovation. Vilket är de egenskaper som ska genomsyra både utbildningarna och de licensierade utbildningsdeltagarna.

Licens hos The Academy

Efter godkänd examination erhåller du både den nationella FRISK licensen och den internationella Europe Activé licensen. Det ger en kvalitetssäkring av dig i träningsbranschen – mot kunder, arbetskollegor och arbetsgivare. Examinationerna ger dig även personlig feedback från dina utbildare. Att få den personliga återkopplingen från dina erfarna och professionella utbildare efter utbildningen ger dig ökade möjligheter att utvecklas och att nå framgång i yrket. Efter utbildningen behåller du kontakten med både lärare och studiekamrater via nätverket "The Group by the Academy". 


För mer information om The Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja The Academy?

Bli licensierad

Behov på

arbetsmarknaden

Samarbete med branscher

Utbildningar - The Academy

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära Längd Pris Ort
Cert. Kost och Träningskonsult 6 månader Från 85 500 SEK Flera orter (4)
Idrott / Sport
Personlig tränare
PT- utbildning 4 månader Från 66 500 SEK Flera orter (3)
Kurser
Hälsa / Friskvård
Friskvård / Hälsofrämjande
Hälsokonsult 40 timmar Från 8 500 SEK Distans
Kost / Näringslära
Lic. Kostrådgivare 78 timmar Från 15 950 SEK Distans
Idrott / Sport
Personlig tränare
Anatomi, Fysiologi och Träningslära (Modul 1) 40 timmar Från 19 500 SEK Flera orter (3)
Cert. Online trainer 40 timmar Från 6 500 SEK Distans
Lic . Träningsinstruktör (modul 2 PT/KTK) 48 timmar Från 19 500 SEK Flera orter (3)
Lic. Medicinsk Tränare 300 timmar Från 49 500 SEK Flera orter (2)
Löpcoach 16 timmar Från 6 500 SEK Stockholm

Reportage

Därför valde jag The Academy: Elin Andersson

Det bästa har definitivt varit att stöta på så många fantastiska människor. Klasskamrater med brinnande intressen och ambitioner, och mycket kompetenta, kunniga och stöttande lärare!Att jobba som PT på SATS!

Mikael Wedin är PT-Specialist på SATS. Vi satte oss ned med honom och tog upp de frågor som många nyexaminerade Personliga Tränare vill ha svar på.  Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: The Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till The Academy

The Academy

Norrbyvägen 32
168 69 Bromma

Tel: 010-20 220 41


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 36 recensioner.

Jade

Bästa jag har gjort. Kvalité, kunskap, proffsighet, familjekänsla, har allt....you name it

Emelie Palmblad

Alltså fantastiskt! De här var en vidare utbildning jag gjorde från att nyligen gått Lic. Personlig Tränare. Återigen har ni haft SÅ kompetenta och inspirerande lärare! Jag är så himla lycklig över att jag beslutade mig för att börja studera & för verktygen jag fått hos er som nu gjort min dröm till verklighet ❤️ Stort TACK för ALLT! Vi kommer d...

Visa mer
antonia

Utbildningen var långt över mina förväntningar - otroligt bra lärare och kursunderlag! Hade studerat en del träning och hälsa innan, men här fick jag lära mig alla aspekter som behövs för att bli riktigt stark pt