Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vegetarisk kockutbildning i Schweiz

Culinary Arts Academy, Switzerland
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Le Bouveret
3 eller 6 månader på skolan + 6-12 månaders praktik
Heltid
CSN-berättigad

Vegetarisk kockutbildning i Schweiz

Vegetarisk matlagning är en ständigt växande del av både den professionella kulinariska världen, men också samhällsvardagen. Både kraven och behovet har blivit större, vilket är bakgrunden till denna utbildning, som är en av världens absolut mest framstående utbildningar inom Vegetarisk Fine Dining. Med start i april 2020 kan du påbörja en helt ny utbildning hos oss på Culinary Arts Academy Switzerland som vi är enormt stolta över!

På denna intensiva utbildning i vegetarisk kulinarisk konst, får du en bred, internationell kockutbildning på hög nivå. Den omfattar 3-6 månader på campus i Le Bouveret, följt av upp till ett års betald praktik som du gör var du vill runt om i världen.

För dig med erfarenhet

Om du redan har en del erfarenhet kan du eventuellt tillgodoräkna dig vissa kursmoment. Kontakta oss för mer information om det här.

För mer information om Vegetarisk kockutbildning i Schweiz, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Praktiska lektioner

Även om en mindre del av utbildningen består av nödvändigt teori så som hygien, näringslära, Kitchen Management med mera, så är detta huvudsakligen en praktisk kockutbildning, då man spenderar drygt 80 % av tiden i köket. 

Utbildningen är uppdelad i två terminer och en termin är 11 veckor:

Den första terminen på skolan handlar om det grundläggande hantverket, alltså; knivtekniker, matlagningsmetoder, livsmedelssäkerhet och hygien. Mycket fokus läggs även på kulinariska trender, hälsosam kost samt specialkost. När du klarat denna termin tilldelas du ett ”Certificate of Vegetarian Culinary Arts Essentials”.

Under den andra, mer avancerade terminen spenderas en stor del av utbildningen med praktisk undervisning i Vegetarian Fine Dining. Detta kombineras sedan med samlingskursen ”The Professional Chef”. Här lär du dig mycket om kökshantering, servering, ledarförmåga som kock samtidigt som du täcker kunskaper om öl, viner och skapandet av olika cocktails.

Här tilldelas du ett ”Diploma in Vegetarian Culinary Arts.

Tolv månaders internationell betald praktik

Efter tiden på skolan gör du upp till 12 månaders betald praktik. Våra studenter får hjälp med att hitta en praktikplats bl.a. genom det fantastiska branschnätverk Culinary Arts Academy Switzerland och Swiss Education Group har. Möjligheterna är oändliga och ofta gör man sin praktik antingen på lyxrestauranger på 5-stjärniga hotell eller på Michelin-restauranger världen över. Praktikperioden är en oerhört viktigt del av utbildningen, som i kombination med den undervisningen du får på campus, gör dig väl förberedd för en framtida karriär i den ständigt växande kulinariska världen.

Kostnader

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan så ingår bland annat boende, mat, försäkringar och allt akademiskt och praktiskt material. Utbildningen är givetvis CSN-berättigad och du kan finansiera hela paketet med hjälp av studiemedel från CSN.

Undervisningen sker på engelska och campuset är väldigt internationellt, med studenter från runtom i världen. Detta innebär att du inte bara kommer att få en utbildning i världsklass och inspireras av olika matkulturer utan även kommer skaffa dig nya vänner och knyta internationella kontakter.

Culinary Arts Academy, Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland - Prestigefulla kock- och konditorutbildningar

Letar du efter en spännande kock- eller konditorutbildning? Culinary Arts Academy, Switzerland har några av världens främsta kock-och konditorutbildningar. Deras utbildningar är för studenten som vill bli stjärnkock internationellt eller jobba som konditor på några av världens främsta restauranger. Vill du få en...


Läs mer om Culinary Arts Academy, Switzerland och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Vegetarisk kockutbildning i Schweiz

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Culinary Arts Academy, Switzerland

Culinary Arts Academy, Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: