Internationell Kockutbildning i Schweiz

Culinary Arts Academy, Switzerland
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Le Bouveret
9 månader i skolan + 1 år praktik
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Jan, Apr, Juli, Okt - varje år - Le Bouveret Campus - Le Bouveret

Videoreportage

Om utbildningen

På denna intensiva utbildning i kulinarisk konst så får du en bred, internationell och avancerad kockutbildning. Tekniker och metoder inom framförallt italiensk och fransk matlagning kombineras med vissa teoretiska moment för att förbereda dig för en karriär i köket på bra restauranger över hela världen. 

För mer information om Internationell Kockutbildning i Schweiz, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Culinary Arts Academy, Switzerland?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Kostnader

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan så ingår mat och boende på skolans campus i Le Bouveret med utsikt över Genevesjön. Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad så kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSNs studiemedel. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer.

All undervisning sker på engelska och campuset är väldigt internationellt med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte kommer bara få en utbildning i världsklass och inspireras av olika matkulturer men även skaffa vänner och knyta kontakter över precis hela världen.

Teoretiska och praktiska lektioner

Praktiska lektioner

Under en intensiv 9-månaders period på skolan så får du en bred praktisk utbildning inom bland annat matlagningstekniker, europeisk cuisine och grundläggande dessertskapande.

Detta kombineras med teoretiska kurser inom hygien, näringsvetenskap och Kitchen Management för att du skall kunna få den breda kunskap som krävs för att jobba som kock på en hög nivå.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Internationell Kockutbildning i Schweiz

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Culinary Arts Academy, Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland - Prestigefulla kock- och konditorutbildningar

Letar du efter en spännande kock- eller konditorutbildning? Culinary Arts Academy, Switzerland har några av världens främsta kock-och konditorutbildningar. Deras utbildningar är för studenten som vill bli stjärnkock internationellt eller jobba som konditor på några av världens främsta restauranger. Vill du få en...


Läs mer om Culinary Arts Academy, Switzerland och visa alla utbildningar.

Reportage

William Björkman – praktikant på Geranium, rankad som restaurang nr 2 i världen

Geranium är uppkallat efter blomman “Geranium”, den är ett tecken på liv och blomning. Restaurangen kan beskrivas som en plats där mat förvandlas till konst. Perfektion i varje detalj med det öppna köket som ser ut över matsalen. Det är en magisk plats där gästerna inte bara får fantastisk mat utan en upplevelse för livet.Hannes Sinkkonen – Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej

Under en 4-timmars service skar sig en av kockarna i fingret, så jag var tvungen att ta ansvar för många saker. I början var det stressigt, men jag försökte organisera mig själv och göra jobbet bra. Efteråt kände jag mig lättad och det gjorde mig mer ödmjuk.Hitta till utbildaren

Culinary Arts Academy, Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in