Om skolan

Letar du efter en spännande kock- eller konditorutbildning? Culinary Arts Academy, Switzerland har några av världens främsta kock-och konditorutbildningar. Deras utbildningar är för studenten som vill bli stjärnkock internationellt eller jobba som konditor på några av världens främsta restauranger.

Culinary Arts Academy Switzerland - Prestigefulla kock- och konditorutbildningar

Vill du få en studietid fylld med upplevelser i världsklass? Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta utbildare inom hotellstudier och kulinarisk konst. I meckat för hospitality, Schweiz, erbjuder vi internationella hotellutbildningar ,kock-och konditorutbildningar med den traditionella Schweiziska fingertoppskänslan.

Ingen bättre plats för studier inom matlagning 

Låt Culinary Arts Academy Switzerland ge dig verktygen att utveckla din egen identitet och vara med bland de bästa i branschen. Beläget i Le Bouveret i den fransktalande delen av Schweiz längs med Génevesjön, med omedelbar närhet till kulinariskt framstående länder som Frankrike och Italien finns ingen bättre plats för studier inom matlagning! 

Moderna kock-och konditorutbildningar med små klasser och fantastiskt ledarskap

Genom att praktisera i skolans fine-dining restaurang med moderna träningskök och köksfaciliteter får studenten kompetens inom matlagning såväl som kunskaper inom ledarskap. Lärarna på kockutbildningarna såväl som konditorutbildningen är världsberömda och internationellt erfarna kockar. De är dessutom hängivna lärare och ger eleven den personliga uppmärksamheten som behövs för att utvecklas till en kreativ och individuell kock/konditor. Allt för att du ska kunna ta en ledande befattning inom kök eller restaurang i ditt kommande arbetsliv. 

Internationell praktik under din kock-eller konditorutbildning

I utbildningarna vid Culinary Arts Academy Switzerland ingår även praktik. Skolan sitter på ett brett kontaktnät där studenterna ges möjlighet att praktisera på michelinrestauranger samt 4- och 5-stjärniga hotell världen över.

Culinary arts konditor

Uppdatering är viktigt

Därför sätter skolan stor vikt i att arrangera utflykter till restauranger, vingårdar, matproducenter, mässor och gastronomiska events. Allt för att erbjuda studenterna möjligheten att inspireras och skapa nya matkulturer!

Efter avslutat program har studenten: 

•   1 års arbetslivserfarenhet

•   2 rekommendationsbrev

•   En internationellt erkänd utbildning från en av världens högst rankade kulinariska skolor.

Karriär

Efter din tid på skolan kommer du att ha extremt goda möjligheter till en framgångsrik karriär. Du kommer dessutom ingå i det globala nätverk som utgörs av över 20 000 Swiss Education Group-studenter världen över.

CSN

Samtliga utbildningar på Culinary Arts Academy är CSN-berättigade, vilket gör finansieringen av dina studier väldigt fördelaktig!

Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.


För mer information om Culinary Arts Academy, Switzerland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Culinary Arts Academy, Switzerland

Varför välja Culinary Arts Academy, Switzerland?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Kök / Restaurang
Kock Längd Pris Ort
Internationell Kockutbildning i Schweiz Le Bouveret
Vegetarisk kockutbildning i Schweiz Le Bouveret
Konditor
Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz Le Bouveret

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Culinary Arts Academy, Switzerland

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Culinary Arts Academy, Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

Mobil +46 760 29 64 64
swisseducation.se


Reportage

John Henry – om gesällbrev och guld i Culinary Olympics

John Henry verkar kunna det mesta. Förutom skarpa fingrar i köket är han också något av en ”life style blogger”. Med en stor portion ambition och en nypa envisenhet siktar han på nytt guld i Culinary Olympics 2022 och ett gesällbrev. Vi tog chansen att få oss en pratstund om livet efter Culinary Arts Academy Switzerland.