Om skolan

SEG Swiss Education Group är en av världens ledande leverantörer av Hotell Management, Kockutbildningar och Konditorutbildningar i Schweiz. Utbildningarna är anpassade för studenten som vill ha en internationell karriär som hotellchef, stjärnkock, konditor eller något annat yrke inom just servicebranschen eller som den även kallas "The International Hospitality Industry". 

Akademiskt ackrediterade skolor

Samtliga skolor som ingår i SEG är akademiskt ackrediterade och har etablerade samarbeten med några av branschens ledande företag och varumärken. Detta ger studenten som väljer att studera hotell management i Schweiz och vid en av SEGs skolor en utbildning som är direkt anknuten till vad den internationella hotellbranschen efterfrågar. Skolorna som ingår i nätverket är:

 • HIM – Hotel Institute Montreux
  • Vid HIM erbjuds en Dubbel Kandidatexamen inom Business & Hospitality Management, perfekt för dig som vill kombinera intresse för Hospitality & Service med Företagsekonomi.
 • SHMS – Swiss Hotel Management School
  • Vid SHMS erbjuds en mängd utbildningar inom Hotel & Event Management - en perfekt skola för dig som verkligen vill satsa helhjärtat på Hotell eller Event Management.
 • César Ritz Colleges Switzerland
  • Kombinera Hotell Management, Turism och Entreprenörskap på Kandidat- eller Masterexamensnivå
 • Culinary Arts Academy Switzerland
  • Vid Culinary Arts Academy erbjuds världsledande utbildningar till Kock, Vegetarisk Kock samt inom Konditori och Chokladkonst.

Swiss Education Group (SEG) är ett av världens främsta nätverk av skolor inom 'hospitality management'. Nätverkets framgång har lett till att den internationella hotellbranschen nu ställer allt högre krav på sina medarbetare. Man kan verkligen säga att SEG har höjt ribban för kvaliteten på anställda inom hospitality management och studenterna vid någon av nätverkets skolor tar examen med så kallad “Swiss Hospitality Touch”.

Schweiziska utbildningstraditionen 

SEG är noga med att ta vara på den Schweiziska utbildningstraditionen. Man erbjuder utbildningar som varvar teori och internationell praktik, vilket är anledningen till att SEG:s studenter blir så eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Studenterna ges möjligheten att delta i det som nu blivit världens största rekryteringsevent för hotell branschen, IRF-International Recruiment Forum. Detta för att få möjligheten att skaffa en bra praktik och även ett bra jobb efter avklarade studier. Under IRF reser över 190 rekryterare från över 100 företag till Schweiz och till just SEGs skolor för att rekrytera studenter. Över 2000 tjänster tillsätts under dessa två intensiva dagar. 

Boende på campus i internationell miljö

De fyra skolorna är alla belägna i den fransktalande delen av Schweiz. Detta ger dig möjlighet att välja ett campus som passar just dig! Vill du studera i ett statdscentrum? Eller föredrar du kanske en skidort i bergen?

Swiss Education Group välkomnar över 6 000 studenter från fler än 80 länder årligen. Detta kommer verkligen att göra din studieupplevelse i Schweiz till en svårslagen, internationell upplevelse!

I listan här nedan hittar du de skolor och utbildningar som ingår i SEG:s nätverk.
Varmt välkommen att kontakta SEG om du har frågor!


För mer information om Swiss Education Group, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Swiss Education Group

Varför välja Swiss Education Group?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Reportage

Varför ska du välja Swiss Education?

Schweiz är landet för dig som är intresserad av studier inom hospitality på toppnivå. Här finner du inte bara högkvalificerade utbildningar, utan även vackra omgivningar och en rik historia. Swiss Education erbjuder fem olika skolor inom hospitality, alla med sin egen nisch.

Läs vidare om vad som gör en utbildning hos Swiss educations till något alldeles särskilt!Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Swiss Education Group

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Swiss Education Group


Mobil +46 760 29 64 64
swisseducation.se