Swedish Dog academy

Välkommen till Swedish Dog Academy - ett hundcenter utanför Eslöv i Skåne.

På Swedish Dog Academy använder vi oss av positiva belönings metoder i träningen kombinerat med vetenskaplig kunskap inom hundpsykologi och beteende.

Många av våra metoder används också i andra sammanhang som t ex lära människor och andra djur så som hästar, delfiner, späckhuggare med mera. Stress under inlärning innebär att den nya kunskapen oftast inte stannar så länge. Våra metoder är vetenskapligt utformade för att hjälpa eleven att lära sig på ett så avslappnat och långsiktigt vis som möjligt.  Vi har målsättningen att alltid utöva träning i en så avslappnad miljö som nödvändigt. Allt för att hjälpa hunden och ägaren få en så bra relation som möjligt.

Ledord i vår träning är att sätta upp hunden och hundföraren för succé. Tänka på vad vi vill att hunden ska göra istället för vad vi inte vill att den ska göra. Det är positivt tänkande som föder positiva beteendemönster och relationer.


För mer information om Swedish Dog Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Swedish Dog Academy

Utbildningar

Yrkesutbildning
Djur
Djurskötare / Djurvårdare Längd Pris Ort
Besökshundsutbildning 6 månader Från 16 800 SEK Flera orter (2)
Instruktörsutbildning – Nose Work – Uppsala Från 12 900 SEK Flera orter (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Swedish Dog Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Swedish Dog Academy

Reslöv 2308
24172 Marieholm

Tel: 0413-577575
www.swedishdogacademy.com