Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Ettårig KBT-utbildning

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 25 recensioner.

Sara
Gillar verkligen upplägget på utbildningen och lärarnas härliga engagemang och den höga kunskapsnivån.
Sofia Bergström NIelsen
Väldigt intressant och engagerande. Men så klart hade jag föredragit att träffas i ett klassrum istället för att gå en digital kurs.
Berat Gjyrevci
Det har varit en lärorik utb. Tyvärr så har den varit på distans då Covid-19 ställde till det.
Ulrika
Vi hann precis starta upp vår utbildning, så kom Corona och utbildningen blev digital. Det har fungerat över förväntan, även om jag saknat den sociala delen. Bra föreläsare, litteratur och varje block har varit givande. Jag vill gärna gå vidare med Steg1.
Annsofi
En väldigt bra utbildning som gav en kunskap om många områden i livet
Marie-Louise
En väldigt bra utbildning som jag kommer att ha stor nytta av i mitt arbete. Det har funnits stort utrymme för frågor och diskussioner. Trots att vi fick gå över till digitala lösningar har det fungerat mycket bra. TACK!
Balint Wagner
Trots distansundervisning har undervisningen kunnat bedrivas framgångsrikt. Utöver det rent sociala dvs att lära känna sina studiekamrater har vi nog inte tappat något av den kunskap som vi efterfrågat, som jag kan bedöma det. I det verktyg som vi invände var det möjligt att dela upp kursgruppen i mindre diskussionsgrupper vilket var väldigt bra...
Visa mer
Utbildningsdeltagare 2019
Gedigen, ambitiös, intressant utbildning med pigga föreläsare med bra markkontakt.
Kursdeltagare
Väldigt bra!! Bra föreläsare. Gav mersmak👍😊
Kursdeltagare
Intressant, givande och nya vänner
Kursdeltagare
Gedigen, ambitiös, intressant utbildning med pigga föreläsare med bra markkontakt.
Gabriella Fransson
Bra utbildning i Göteborg, många duktiga utbildare som både på ett teoretiskt och praktiskt sätt delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Kan rekommendera den till andra som vill få en kunskap och erfarenhet vad KBT är och kan användas till
susanne petrini
Jag har lärt mig mycket om mig själv och om oss människor. lärarna var mycket kunniga och kompetenta.
Akeviv
Petter ulmert
krizze
Bra utbildning, lärare och upplägg. Utmärkt att den fanns lokaliserad i Norrland! Användbar i mitt jobb!
Maria Moberg
Tycker att utbildningen var för bred och gick inte ner på djupet någonting. Den var dyr. Föreläsarna var bra men även där var det för mycket på ytan.
Birgitta
Jag gick först kostrådgivar utbildningen med kognitiv inriktining. blev nyfiken på KBT och gick den ett år för Sverige hälsan. Nu har jag arbetat som KBT terapeut i 4 år efter att min arbetgivare gav mig en steg 1 KBT utbildning. Jag är så glad att jag började läsa för Sverige hälsan för de har gett mig inspiration och motivation att läsa vidare.
Helene
Som chef och ledare behöver du förstå beteenden i olika sammanhang. Den här utbildningen ger dig perspektiv och erfarenhet att ta dig an beteenderelaterade individ och grupp problem.
Marianne
Mycket bra utbildning med matnyttigt innehåll som jag har haft bra användning av. Jag är mycket nöjd.
Fia
Toppenbra utbildning och skola! Bra lärare och kursmaterial. Jag har haft mycket användning av mina kunskaper i mitt jobb som personlig tränare!
Maj-Stina (kallas Majsan) Malmvall
Missnöjd med kursdeltagarna och rekrytering. Dålig kursledning som inte gjorde något åt grupprocessen
Ewa Norrgård
Jag sökte denna utbildning då jag upplevde att jag saknade konkreta verktyg inom mitt arbete såsom föreståndare inom ett gruppboende för funktionshindrade Efter genomgången utbildning anser jag att jag har fått de verktygen i form av en ökad förståelse hur kognetiva metoder kan vara en väg ut ur beteendemönster som försämrar livet för så många...
Visa mer
Clara Hedar
Susanne N
En fantastisk utbildning som är ett bra komplement till annan utbildning. Enbart denna KBT kan nog bli svårt att få jobb på, men i samband med annat är man mycket bra rustat. Jag älskade varenda minut och skulle gärna vilja lära mig mer om allt det vi tog upp där. Tack för denna omfattande utbildning!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in