Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare - Samos, Grekland

Svenska Näringsakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Grekland
100 timmar
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad

Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare - Samos, Grekland

UTBILDA DIG TILL KOSTRÅDGIVARE PÅ SOLIGA SAMOS, GREKLAND. HÄR HAR DU CHANS ATT GÖRA UTBILDNINGEN I INTENSIVFORM TILLSAMMANS MED VÅRT LÄRARTEAM OCH HÄRLIGA KURSKAMRATER I SOLEN OCH VÄRMEN!

OM RESMÅLET

Playitas träningskomplex är drömdestinationen för dig som är intresserad av träning sol och bad. Här hittar du allt från vindsurfing, golf, cykling till gym, tennis, simning (olympisk bassäng) gruppass, löpning  m.m. Majoriteten av all träningen sker utomhus med havet som utsikt. Hotellet är anpassat för en hälsosam livsstil och därmed erbjuder den generösa buffén egenodlade grönsaker och nyttiga alternativ för alla tycken och smaker. Komplexet har även en snackbar samt en italiensk och en spansk restaurang där man kan avnjuta sin lunch eller middag som omväxling, om du inte väljer att gå den korta promenaden till grannbyns restauranger.

OM UTBILDNINGEN PÅ SAMOS

Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning sträcker sig under två veckor där 10 av dagarna är lärarledda studiedagar vilket innebär att du även får tid över till att utforska hotellets alla aktiviteter, se dig om på ön eller bara lapa sol vid poolen. Fördelen med att välja vår intensivkurs på Playitas, förutom den vackra miljön, är att du får sammanhållning och support från dina kursdeltagare. Våra kursledare finns på plats dygnet runt och du har möjligheten att släppa alla måsten och bara koncentrera dig på dig och dina studier.

Utbildningen till Kostrådgivare är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

I takt med att allt fler människor får upp ögonen för hur mycket kosten betyder för vår hälsa ökar efterfrågan på personal med kompetens inom näringslära. Hos oss kan du som vill arbeta med rådgivning och vägledning inom detta spännande område få en bra orientering i grundläggande näringslära varvat med praktiska delmoment i kostrådgivning. Under kursens gång lär du dig hur maten vi äter fungerar i våra kroppar och hur du omsätter det i konkreta råd och strategier.

Alla våra lärare har gedigna, dokumenterade utbildningar med specialinriktning på just de ämnen som de undervisar i. Många har en stark anknytning till forskarvärlden, vilket betyder att de är uppdaterade och kan ge dig de senaste rönen inom sina ämnen. För oss är det viktigt att du utvecklas maximalt under den tid som du går hos oss. Därför tillhandahåller vi daglig support de flesta dagar under året. Kursorter är Stockholm, Göteborg, Malmö, Fuerteventura eller helt på distans.

Som kostrådgivare arbetar du mot privatpersoner såväl som mot företag och kommuner. Rollen som kostrådgivare varierar och kan handla om alltifrån föredrag till personliga konsultationer, hälsoprojekt och kom-i-form-grupper. Inriktningen är varierar mellan förebyggande åtgärder till viktminskning och prestationsoptimering för träning.

OM UTBILDNINGEN

Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare består av fem delar och omfattar cirka 20 dagar. Tre av delarna är fysiska träffar om tre dagar vardera. I perioderna mellan träffarna jobbar man med instudering och repetition på egen hand. Självklart är vårt lärarteam bara ett mejl eller telefonsamtal bort.

Kostrådgivarutbildning består av teori kring grunderna i näringslära, kostterapier, preventiv näringslära, idrottsnutrition och kost för viktminskning. Utbildningen baseras på vetenskaplig forskning och lärarna finns till hands både under och efter avslutad utbildning. Vår utbildning är inte konceptualiserad och vilar därför inte på någon särskild kostlära. Självklart tar vi upp de vanligaste inriktningarna med upplevda för- och nackdelar. Vi har stor fokus mot förebyggande näringslära med medicinterpeutisk inriktning.

Ring gärna utbildningsansvarig Martin Brunnberg på 08-440 90 80 eller mejla oss så berättar vi mer.

I PRISET INGÅR:

 • Licensiering
 • Kurslitteratur
 • Diplom
 • Räntefri avbetalning (läs mer på vår hemsida)
 • 100 lärarledda lektionstimmar
 • Kurslitteratur
 • Dietist Net (6 månaders gratis licens)
 • Support efter avslutad utbildning

VARFÖR VÄLJA OSS?

 • Utbildat över 2000 kostrådgivare
 • Etablerat 2004
 • Små grupper
 • Våra lärare är näringsfysiologer och erfarna pedagoger
 • Efter avslutad utbildning har du fri tillgång till våra forum och support till via mejl
 • Utbildningen ger dig de kunskaper du behöver för att effektivt arbeta med kostrådgivning
 • Våra elever tillhör marknadens mest nöjda gällande utbildningens kvalité
 • 1000:- boka tidigt rabatt. (Gäller bokningar 6 månader före kursstart)

OM LICENSEN

När du avlägger examen hos oss får du ett licenskort. Licenskortet är ett kvitto på att du har uppdaterade kunskaper som du vid behov kan visa upp för kunder och arbetsgivare.

För mer information om Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare - Samos, Grekland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Svenska Näringsakademins Facebook

Svenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin

Vi utbildar kostrådgivare, coacher, personliga tränare, hälsoinspiratörer och kostrådgivare inom idrottsnutrition. Vi har till dags dato utbildat mer än 2000 kostrådgivare och har bidragit med kunskaper inom näringslära. Svenska Näringsakademin grundades 2004 och hette då Paulúns Näringscenter. Bakom Svenska Näringsakademin...


Läs mer om Svenska Näringsakademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare - Samos, Grekland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Svenska Näringsakademin

Drottningholmsvägen 340
Bromma

Tel: 08-440 90 80
Mobil 0736509033
www.svna.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in