Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Svenska Frisörskolan

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 37 recensioner.

Lisa
(5)
Detta är det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Så tvekar du till att bli frisör, sluta tveka och skicka in en intresse anmälan till Svenska Frisörskolan
Marcella
(5)
Jättebra utbildning. Har fått en mycket stabil grund att stå på inför arbetslivet😊
NH
(5)
En underbara skola med erfarna lärare, de kan sin grej! Hur dålig sida du än vaknar på, så stoppar den dig inte från att komma till skolan!
Lina
(5)
Bästa beslutet i mitt liv! Jag har hittat hem och allt känns så fantastiskt! Erfarna lärare och världens bästa klass! ❤️
Gabi
(5)
Jag är 36 år gammal och har aldrig ångrat en sekund att jag börjat studera igen och jag har framför allt inte ångrat val av skola. Lärarna är så pedagogiska, ser verkligen alla individer och vill allas bästa. Jag har även haft sån himla tur att jag hamnade i en klass med 13 underbara tjejer. Bästa resan jag har gjort även om det varit tufft.
Evelina
(5)
Fantastisk skola och utbildning med otroligt duktiga lärare! Jag är så glad att jag valde att utbilda mig hos Svenska frisörskolan. Fin sammanhållning bland både elever och lärare ✂️🌸
Anna
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen!
Stina
(5)
Jag är jättenöjd med utbildningen. Att läsa på Svenska Frisörskolan är det bästa beslut jag tagit! Det har varit det roligaste året i mitt liv!
Janina
(5)
Professionella och stödjande lärare som får dig att tro på dig själv i allt du gör. Avslutade min utbildning här 2018 och det var bästa valet jag gjort.
Lovisa
(5)
Otroligt nöjd med denna utbildning, enligt mig en toppenbra grund med engagerade och peppande lärare som anpassar sig efter hur du behöver lära dig saker och gör allt för att du ska förstå och utvecklas på den nivån du befinner dig. Delprovet gör man mot slutet av utbildningen, och ligger du i under året skulle jag säga att du har bästa möjlighe...
Visa mer
Julia lind
(5)
Så otroligt kompetenta lärare som gav oss den bästa start och inblick i vad frisöryrket har att erbjuda!
Therese Holmberg
(5)
Jag är övertygad om att jag fick bästa möjliga utbildning på just svenska frisörskolan i Solna Strand! Jag hade tre underbara lärare och fantastiska klasskompisar! Idag är jag färdigutbildad frisör med gesällbrev och mycket på grund av Sannas hjälp hela vägen efter själva skolan också.
Sara Jansson
(5)
Det bästa med utbildningen var dom engagerade och kompetenta lärarna! Fanns alltid där när man behövde hjälp! Utbildningen var väldigt bra! Jag lärde mig otroligt mycket, så när jag var klar med utbildningen kände jag mig klar att jobba på salong.
Karin Johansson
(5)
Jättebra!
Katarina
(4)
Nöjd med skolan. Sanna var duktig på att lära ut. Kanske ta bort några moment som jag tyckte kändes onödigt och satsa mer på klippteknik. Men mycket kan ha ändrats sen dess.
Olivia Fredriksson
(5)
Allt var super bra!
Bonnie
(5)
Superbra! Allt! Absolut det bästa valet jag gjort :)
Dilara Sahindal
(5)
Super bra! Bästa lärarna som verkligen vill att eleverna ska lyckas. De finns där alltid när man behöver hjälp och även peppar en. Lärde mig enormt mycket och är så tacksam!
Ariadna
(5)
Bra system, komplett utbildning, bra möjligheter att utvecklas och jättebra lärare.
Antoine Astour
(4)
Hög kompetens, Professionella ledare, En seriös skola.
Tilda Reis
(5)
Mycket bra! Hela utbildningen är väldigt välplanerad och man får ut max av tiden man är där!
Jossan
(5)
Jag ser bara tillbaka på tiden i skolan med glädje! Superbra undervisning, fina lokaler, roliga ”uppdrag och vi fick till och med ett träningspass en dag i veckan på skoltid!
Martina Jönsson
(5)
Jag ser bara tillbaka på tiden i skolan med glädje! Superbra undervisning, fina lokaler, roliga ”uppdrag och vi fick till och med ett träningspass en dag i veckan på skoltid!
Stina
(5)
Bra proffsigt. Man fick bra kunskaper att ta med sig ut i arbetslivet.
Olivia
(5)
Fantastisk på alla sätt!!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in