Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

Svenska Frisörskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Trollhättan
1 år
Heltid
Icke studiemedelsberättigad

Videoreportage

Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

Frisörutbildning i Trollhättan - Internationellt godkänd

Frisörutbildning i Trollhättan – Godkänd av Sveriges Frisörföretagare

Drömmer du om en karriär som frisör? Lockas du av ett kreativt yrke där du ständigt möter nya människor? Läs till frisör!

Högskoleutbildade lärare med gesäll- och mästarbrev

Nu erbjuder Svenska Frisörskolan en ettårig frisörutbildning i Trollhättan som är godkänd av Handels, Svenska Frisörföretagare och Pivot Point som är världsledande i frisörutbildningar. Samtliga av frisörutbildningens lärare är högskoleutbildade i pedagogik, har gesäll- och mästarbrev.

Snabb väg till gesällbrev efter din frisörutbildning

Tidigt under ditt år på Svenska Frisörskolan börjar du arbeta med riktiga personer. Allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt. Praktiskt arbete är en bra grund att stå på när du ska avlägga första delen av gesällprovet som sker innan du slutar på skolan. När du är klar med din frisörutbildning har du möjlighet och behörighet att ta frisörlicensen.

För mer information om Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Inga tidigare betyg eller tidigare erfarenhet krävs.

Ansök genom att skicka en intresseanmälan. När den är mottagen av skolan kontaktas du med mer information om utbildningen. Därefter kallas du till en intervju och ett handlagstest.

Examen, diplom m.m.

Diplom, betyg samt frisörlicens A

Kostnader

114 900kr SEK. 

Skolan samarbetar med ett antal partners när det kommer till finansieringen av din utbildning.

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan + Björn Axén = Sant

Helt nytt, Samma som förut, Men ännu BÄTTRE.

DET ÄR NU DET HÄNDER!

Nu kan vi med stolthet presentera vårt samarbete med ett av Sveriges största frisörföretag - Björn Axén. Sedan 2004 har Björn Axén Academy framgångsrikt utbildat hundratals frisörer och från och med 2019 kommer de prisvinnande lärarna, som är några av Sveriges främsta inom sitt hantverk, att vara ansvariga för delar av undervisningen på Svenska Frisörskolan. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en av Sveriges bästa frisörutbildningar!

Skolan är internationellt godkänd av Pivot Point.

Pivot Point är världsledande inom frisörutbildning och tillbehör. Pivot Point präglas av ständig utveckling och man tar fortlöpande fram nya professionella produkter och undervisningsmaterial. Svenska Frisörskolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna samt Handels. Svenska Frisörskolans frisörutbildning leder till gesällbrev.

Svenska Frisörskolan bedriver exklusiva frisörskolor och har några av de bästa lärarna och samarbetspartners som finns att tillgå i branschen! Skolans ambition är att utbilda elever till att bli kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

Svenska Frisörskolan erbjuder internationellt godkända frisörutbildningar på flera orter. Välj frisörutbildning i Stockholm, Trollhättan och Göteborg!

Svenska Frisörskolan har blivit utnämnda till den bästa frisörutbildaren i Sverige 2019!

Årets Frisörutbildare 2019

Visa alla utbildningar med Svenska Frisörskolan

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan

Kungsgatan 53
461 34 Trollhättan

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in