Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

Svenska Frisörskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg
2 terminer
Heltid
Icke studiemedelsberättigad

Videoreportage

Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

Svenska Frisörskolans frisörutbildning i Göteborg - Internationellt godkänd av Pivot Point

Söker du frisörskola i Göteborg? Välj en internationellt godkänd frisörskola som bedriver en ettårig frisörutbildning i Göteborg. Skolan är godkänd av Pivot Point.

Pivot Point är världsledande inom  frisörutbildning och tillbehör och finns i cirka 70 länder.

Skolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Frisörföretagare samt Handels. Att skolan är godkänd är av stor betydelse och ger dig även möjlighet att avlägga gesällprov på snabbast tänkbara sätt!

Svenska Frisörskolan i Göteborg erbjuder en oerhört bred frisörutbildning. Vikten ligger på frisörteknik och kundservice. Målsättningen är att just du ska bli en av ”Sveriges bästa frisörer”. Utbildningen omfattar även extensions, naglar, make-up och stylistämnen. Detta eftersom utvecklingen inom branschen går mot att vi jobbar mer med en helhet inom skönhet. En frisör bör idag ha ett bredare spektra och behärska mer än ”bara hår”.

Frisörutbildningen i Göteborg leder snabbt till gesäll

Frisörutbildningen i Göteborg ger dig möjlighet att avlägga fullständigt gesällprov inom cirka tre år enligt Riksavtal mellan Sveriges Frisörföretagare och Handelsanställdas förbund.

Redan tidigt under frisörutbildningen får du börja med levande modeller i skolans egen salong. Erfarenhet av praktiskt arbete ger gedigna kunskaper som ligger till grund för delprov 1 i gesällprovet som avläggs innan kursavslutningen på skolan. Andra och slutliga delen av gesällprovet (delprov 4) görs efter färdigutbildning på salong.

Lärarna på Svenska Frisörskolan i Göteborg

Huvudlärarna på Svenska Frisörskolan i Göteborg har lång erfarenhet av frisörbranschen. De har också pedagogisk högskoleutbildning samt gesäll- och mästarbrev. Undervisningen utgår från Pivot Points utbildningssystem som är det största inom frisörutbildning världen över.

På frisörskolan i Göteborg råder alltid en trevlig stämning, lärare och elever har en mycket öppen dialog. Svenska Frisörskolan är en av Sveriges mest lärartäta frisörutbildningar med en lärare per ca tolv elever (för att vara godkänd av Sveriges Frisörföretagare krävs en lärare per 16 elever). Under två terminer vistas du heltid på skolan med inslag av salongspraktik, det är högt tempo och det krävs 100 % engagemang från dig!

Svenska Frisörskolan Göteborgs skolsalong är mycket populär, du kommer att få stor erfarenhet av kundhantering vilket ger säkerhet och en försmak av det verkliga arbetslivet.

För mer information om Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Svenska Frisörskolan i Göteborg har ett unikt antagningssystem. Inga tidigare erfarenheter krävs och man tittar inte heller på betyg. Efter att du gjort din intresseanmälan blir du kontaktad och det bokas en tid för intervju.

Examen, diplom m.m.

Innan du lämnar skolan gör du första delen av gesällprovet, delprov 1, det ingår i kursavgiften (under förutsättning att du får godkänt på delprovet).

Efter tiden på skolan följer färdigutbildningstid på salong innan du avlägger den slutliga delen av gesällprovet.


 

Kostnader

129 900 SEK. 

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan + Björn Axén = Sant

Helt nytt, Samma som förut, Men ännu BÄTTRE.

DET ÄR NU DET HÄNDER!

Nu kan vi med stolthet presentera vårt samarbete med ett av Sveriges största frisörföretag - Björn Axén. Sedan 2004 har Björn Axén Academy framgångsrikt utbildat hundratals frisörer och från och med 2019 kommer de prisvinnande lärarna, som är några av Sveriges främsta inom sitt hantverk, att vara ansvariga för delar av undervisningen på Svenska Frisörskolan. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en av Sveriges bästa frisörutbildningar!

Skolan är internationellt godkänd av Pivot Point.

Pivot Point är världsledande inom frisörutbildning och tillbehör. Pivot Point präglas av ständig utveckling och man tar fortlöpande fram nya professionella produkter och undervisningsmaterial. Svenska Frisörskolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna samt Handels. Svenska Frisörskolans frisörutbildning leder till gesällbrev.

Svenska Frisörskolan bedriver exklusiva frisörskolor och har några av de bästa lärarna och samarbetspartners som finns att tillgå i branschen! Skolans ambition är att utbilda elever till att bli kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

Svenska Frisörskolan erbjuder internationellt godkända frisörutbildningar på flera orter. Välj frisörutbildning i Stockholm, Trollhättan och Göteborg!

Svenska Frisörskolan har blivit utnämnda till den bästa frisörutbildaren i Sverige 2019!

Årets Frisörutbildare 2019

Visa alla utbildningar med Svenska Frisörskolan

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frisörutbildning i samarbete med Björn Axén i Stockholm, Göteborg och Trollhättan - Internationellt godkänd

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Svenska Frisörskolan

Svenska Frisörskolan

Kungsgatan 53
461 34 Trollhättan


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in