Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Sunderby folkhögskola

Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Sunderby folkhögskola.

Gemensamt för alla som går hos oss är att de har gjort ett eget val att studera. Frivillighet är något som vi vet är väldigt viktig, för att hitta sin egen relation till studier och lärande.

Folkhögskolestudier handlar om mycket mer än de faktiska studierna. Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser efter deltagarnas förutsättningar och behov.
Det betyder att folkbildningens deltagare har stort inflytande över vad och hur de ska lära sig.

Vi tror att det fria samtalet och skapande arbetsformer ger de bästa förutsättningar för kreativitet och utveckling. Gemenskapen och samtalen gör att du lär dig på ett personligt plan, inte bara för att klara kursen. Det ger dig en chans att påverka ditt liv, kanske i en ny inriktning?

Sunderby folkhögskola är en plats för alla slags möten med utbildning, restaurang, hotell, konferens och galleri i anrika miljöer. 

Jag hoppas att vi ses på Sunderby folkhögskola, en plats där du kan skapa din egen framtid – här är du en del i ett större sammanhang och ditt bidrag är viktigt!

Varmt välkommen till Sunderby folkhögskola
En plats med kunskap och människan i fokus

____

Våra kurser:

På Sunderby folkhögskola har vi kurser i konst, spel, dans, studiehandledning, arbetsmiljö, gymnasieämnen, inredning, hundskötare... och mycket mer!
Det finns både korta och långa kurser, på plats och på distans. 
Du hittar hela vårt utbud av kurser (korta och långa) på sunderbyfolkhogskola.se


För mer information om Sunderby folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Konstnär

Yrkesinspiration: Konstnär

Läs mer Sunderby folkhögskola

Vill du arbeta som konstnär? Låt dig inspireras av Linn Winnerstad, tidigare elev på Sunderby folkhögskola som nu har konstnärskapet som yrke. 


Indiespelsutvecklare

Indiespelsutvecklare

Läs mer Sunderby folkhögskola

Intresserad av att utveckla spel? Läs intervjun med Cassandra och Adam som studerar till indiespelsutvecklare på Sunderby Folkhögskola i Boden!


Sunderby Folkhögskola

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Bild / Form / Konst Längd Pris Ort
Konstnärligt arbete 2 år Luleå
Konstpedagogik 2 år Luleå

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Sunderby folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sunderby folkhögskola

Kråkbergsvägen 7
954 42 Luleå

Tel: 0920-26 66 00


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 23 recensioner.

Tess
Väldigt rolig och lärorik utbildning till hundskötare, är verkligen tacksam att jag fick en plats på utbildningen och jag har lärt mig så mycket!! Att man dessutom kan studera på distans är guld värt!!
Sunderby folkhögskola Kommentar:
Men tusen tack för den fina recensionen!! Vad kul att du har fått en bra utbildningstid, det ska vara roligt att studera :) och distans är verkligen guld värt för många!
Mattias Celius
Söker ni efter en utbildning inom speldesign så hittar ni den här! Efter två år hos denna utbildning har jag lärt mig mycket mer om spelutveckling, och om spelbranschen i sin helhet, än vad jag tidigare har gjort. Har haft mina två bästa år här och träffat på en grupp härliga personer som jag aldrig hade träffat annars. Kan starkt rekommen...
Sunderby folkhögskola Kommentar:
Tack Mattias, vad kul att höra!
Nu blir vi oerhört nyfikna på att höra hur det går för dig och om vi snart får spela något du har skapat.
Önskar dig all lycka och hör gärna av dig!
Visa mer
Alexander Liljeqvist
Jag kom till utbildningen med drömmen att kunna förverkliga mina idéer genom mediumet av spel, och har det senaste halvåret lärt mig mycket om branschen, hur processen går till och det tekniska detaljerna samt färdigheterna som krävs för att lyckas. Det finns goda chanser att träffa på de rätta personerna att kunna ta dig in i marknaden om du ä...
Sunderby folkhögskola Kommentar:
Underbart Alexander, vi kan bara hålla med.
Utbildningen och platsen den är på är en perfekt kombination för att få med sig alla verktyg en behöver. Kanske kan vi få en chans att rekommendera dig och ett spel du har skapat nån gång snart!?
Håll oss gärna uppdaterade!
Visa mer