Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av SAFE Education

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 21 recensioner.

Mikaela Laurén

Jag har gått SAFE utbildningar förut och alltid varit nöjd. Jag vet att utbildarna har hög kompetens och gillar deras sätt att förmedla kunskap. Sen slår en SAFE utbildning med intyg högt hos olika arbetsgivare.

Filip Lamprecht

Den kunskap jag fick från PT utbildningen kommer jag ha nytta av livet ut. Bara att ha koll på hur jag fungerar och hur det mest effektiva sättet att träna på för att nå mål och må som bäst är ovärderligt.

Fredrik Lundin

Det bästa med utbildningen har varit det engagemang, det driv, och all kunskap som lärarna bidragit med. Men också all kunskap, alla erfarenheter, och alla upplevelser som delats mellan oss elever.

Jessica Schylander

Det var så mycket som var värdefullt I denna fullkomliga packade utbildning. Läran om kropp, fysiologi, anatomi, hur allting liksom hänger ihop. Träningsplanering! Redskapen att ta även min egen träning till en ny nivå och se hur bra det funkad gör mig absolut till en bättre PT. Jag är ju ett levande bevis på att det GÅR!

Joakim Arnoldsson

Fick tips av många på SATS där jag tränat många år, både kompisar som tränade där som personal. Jag valde helt klart rätt. Pedagogiskt, bra arbetsmaterial och svar på allt. Jättenöjd!

Missnöjd

Bra lärare och utbildning. Väldigt dyr utbildning dock. Materialet skulle vara tillgängligt utan något utgångsdatum fick vi till oss. Nu försvinner tillgången till samtliga utbildningsmaterial. 100 000 kronor för en utbildning där materialet ändå görs otillgängligt efter några år, även om det uppdaterats till gällande fakta, det är enligt min ås...

Martin/ SAFE Education Kommentar:
Hej Vi har bara bytt portal. Du har tillgång till materialet via vår nya portal MySchool. Vi har gått ut med ett mail till tidigare elever om detta men det kanske du missat. Hör av dig till oss så kommer vi ordna det till dig.
Ha en fortsatt fin dag!
Varma Hälsningar
Martin
Marknadsansvarig
Visa mer
Alexandra Ruthström

Kan starkt rekommendera SAFE Education till alla som vill ha en karriär inom träning och hälsa eller som bara vill lära sig mer om kroppen och träning för egen del. Du får en helt fantastisk utbildning med engagerade lärare som verkligen kan sin grej och när du gått klart utbildningen så får du med dig en stor kunskapsbank som du kommer ha s...

Visa mer
Jenny

Helt ok grundläggande utbildning men känner mig inte fullärd och redo för att jobba som PT. Känns som utbildningen gjordes i ”silos”. Jag saknade helheten. Från screening ”det här har du problem med” till ”dessa övningar borde du göra mer av”. Samma sak med programmering. Olika programmering baserat på olika typer av kunder.

SAFE Education Kommentar:
Hej Jenny,

Tack för din feedback! Vi utvecklar och uppdaterar ständigt våra utbildningar så dina tankar är värdefulla. Hör gärna av dig till oss och berätta mer.
Anna

Vi var flera som inte var nöjda med lärarna i sista blocket på kursen.

SAFE Education Kommentar:
Hej Anna,

Tack för feedback! Vad tråkigt att du inte var nöjd med dina sista praktiska dagar av FAM-utbildningen. Hör gärna av dig till oss och berätta mer så att vi kan bli bättre!
Carola

Snabb utbildning man kan köpa, inga förkunskapkrav.

Marie Axén

Vill du bli Personlig tränare och/eller Kostrådgivare? Då är Safe Education rätt utbildningar att gå. Bra lärare som både är duktiga pedagoger och har aktuell erfarenhet från PT- resp. dietistyrket, tydliga studiematerial och en bra pedagogisk form. Vill du dessutom vidareutbilda dig som PT håller även dessa utbildningar lika hög kvalitet.

Emma Skoog

Fantastisk utbildning, Grymt bra lärare. Blev rekommenderad att gå denna utbildning, jag är supernöjd med all kunskap jag har lärt mig och nu ska jag börja jobbat direkt efter min utbildning som PT.

Johan Andrersson

Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra

Johan Andrersson

Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra

Josefin

Fantastisk utbildning med bra upplägg och struktur. Kompetenta lärare som hjälper oss att bygga en grundlig och bred bas att stå på!

Ingrid

Duktiga och pedagogiska lärare! Ett minne för livet :)

Lisa Larsson

Mycket nöjd med min utbildning. Gedigen och grundlig och mycket praktisk träning som gjorde mig redo att börja jobba direkt.

Anonym
Anonym

Gick utb. till aerobicsinstruktör -97 och trivdes mycket bra

Jacob Eiritz

Bra utbildning. Dålig lokal utan dagsljus. Källar känsla. Även tillgång till att kunna köpa mat på plats. Annars mkt nöjd med hela utbildningen.

Hanna Nordgren
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in