Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

LIC. Personlig Tränare

SAFE Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
16 veckor
Heltid, distans
22 000 SEK inkl. moms
Kommande starter
Distans
2023-03-21 
2023-05-30 
2023-08-08 
2023-10-03 
2023-12-05 

Videoreportage

personlig tränare

Om utbildningen

Utbilda dig till personlig tränare

Gå en utbildning i världsklass inom träning och hälsa. SAFE Educations utbildning Lic. Personlig tränare möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active, det innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar ute i världen.

Under utbildningens gång varvar du teori med praktik, tar del av våra innovativa digitala onlinestudier och toppar med fysiska dagar. Vill du gå marknadens mest moderna tränarutbildning så har du hittat rätt. Tveka inte anmäla redan idag. Du vet väl att du har 14 dagars öppet köp. Läs mer om delbetalning, anmälan och utbildning på frågor och svar sidan. 

Digitala studier på nästa nivå

I den digitala plattformen My School finns all kunskap som du behöver. Här finns filmer, bilder, interaktionsmoment och allt inlärningsmaterial. I det digitala klassrummet möter du deltagare och utbildare. Räkna inte med timme efter timme av föreläsningar, utan här möts du istället av grupparbeten och interaktiva inlärningsmoment. Var beredd på att förbluffas över hur stort engagemang som går att skapas på distans. Det digitala skapar en flexibilitet som är svårslagen i ett annars hektiskt liv.

Utbildare från branschen

Våra utbildare är framgångsrika personliga tränare med lång erfarenhet av att samarbeta med de största aktörerna i branschen. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i träningsbranschen för att göra karriär inom träning och hälsa.

Vi garanterar jobbintervju

Branschen gapar efter kompetenta personliga tränare. Det har vi stenkoll på. Vi har nämligen ett tätt samarbete med de några av de största träningskedjorna i Sverige. Nu ser vi fram emot att hjälpa dig med att hitta rätt arbetsplats för dina kompetenser och garanterar dig därför en intervju efter avslutad utbildning.

För mer information om LIC. Personlig Tränare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja SAFE Education?

Bli licensierad

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildning med tillfällen på plats

Kursinnehåll

Utbildning pågår i 12 moduler med ett specifikt tema för varje vecka. De 11 första modulerna/veckorna har ni digital undervisning på söndagar. Du får din kompetens genom fyra sätt att studera:

  • My School - Egna studier
  • My Logg - Egen träning
  • Digitalt klassrum (11 dagar)
  • Fysiskt klassrum 3 dagar - INTENSIV, ingår i priset.
  • Fysiskt klassrum 10 dagar, kostnad tillkommer 

Flexibel start av fysiskt klassrum

Har du svårt att få ledigt från jobbet under de fasta datumen för fysiskt klassrum?
Du kan kombinera ditt jobb med dina studier - vi hjälper dig att hitta en lösning!
Kontakta oss så berättar vi mer. 

Examen & Intyg

Vilka licenser ger utbildningen? 
Vid godkänd teoretisk och praktisk examination får du automatiskt EuropeActives internationella licens och ett års registrering i EREPS (European Register of Exercise Professionals).Denna utbildning ger dig behörigheten EQF Level 4, Personal Trainer.

Om du är intresserad av att ansöka om att bli licensierad av nationella FRISK kan du göra friskvårdsföretagens praktiska prov efter avslutad utbildning.
Gör en intresseanmälan för vidare information! 

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader.

Reportage

Lic. Personlig Tränare

Filip Lamprecht är modell och Let’s Dance vinnare. Nu kan han även titulera sig Lic. Personlig Tränare efter att ha utbildat sig på SAFE Education. Det bästa var de praktiska dagarna då vi fick ta det vi lärt oss och fick utföra det både oss själva men också fick prova att ha en kund. Svårast var nog samma sak då vi fick testa på att ha en kund, då fick man verkligen inse hur många olika moment som spelar in i ett PT pass.Arbeta som personlig tränare: Linus Högberg

Linus Högberg är PT-koordinator på Nordic Wellness i Göteborg med direkt insyn i vad arbetsgivarsidan kräver. Vi tog ett snack med honom om vad man kan förvänta sig när man kommer ut i arbetslivet som examinerad Lic. personlig tränare.SAFE Education

SAFE Education

SAFE är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens kan du snabbt göra karriär av ditt intresse, precis vart du vill! Efter avslutad utbildning hjälper vi dig med en jobbintervju. En utbildning...


Läs mer om SAFE Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LIC. Personlig Tränare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Sociala medier

Hitta till utbildaren

SAFE Education

Norrbyvägen 32
16869 Stockholm Bromma


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Emma Skoog

Fantastisk utbildning, Grymt bra lärare. Blev rekommenderad att gå denna utbildning, jag är supernöjd med all kunskap jag har lärt mig och nu ska jag börja jobbat direkt efter min utbildning som PT.

Johan Andrersson

Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra

Johan Andrersson

Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick nya kunskaper, lärarledd undervisning var superbra

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in