Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Diplomerad Hypnoterapeut - steg 3

Sadholms Akademi för psykoterapi
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
3 terminer
Heltid/deltid
18 000 SEK inkl. moms
Startdatum: Utbildningsstart sker varje termin, se hemsida för mer information - Distans
Sista ansökan: Löpande antagning
Diplomerad Hypnoterapeut - steg 3

Diplomerad Hypnoterapeut - steg 3

Efter den här utbildningen blir du diplomerad rehabiliteringsterapeut. Utbildningen är Steg 3 av 5 som Sadholms Akademi rekommenderar. 

Fördjupning 

Diplomerad Rehabilteringsterapeut steg 3 är en informativ fördjupningsutbildning som grundar sig på steg 1+2 med egna utvecklingen i fokus på det känslomässiga planet. Att identifiera problem och hitta orsaken till problemet. Upplevelsen av känslorna i kroppen.

Fokus på läkning och återhämtning 

Vi arbetar med egna upplevelser, tolkningar och erfarenheter. Fokus ligger på läkning, återhämtning på den känslomässiga nivån samt själva rehabiliteringsprocessen. Utbildningen ger hög självkännedom med mycket inspirerande kunskap.

Utbildningens innehåll

Djupavslappning med visualisering, sökning av orsak, hitta samband mellan minnen och känslor i kroppen. Existentiell psykologi, rehabilitering, behandling av negativa upplevelser som rädslor, fobier, sorger, begränsningar och problemupplevelser m.m.

Utbildningens upplägg 

Utbildningen sker på distans och direktundervisning hålls online via Zoom under inbokade tillfällen för teori, analys och praktik. Eget arbete i form av studier, egna uppgifter, recensioner och praktik tillkommer på distans. Det finns även möjlighet till fysiska träffar i Malmö, Göteborg och Stockholm tillsammans med andra elever. 

Om du vill kan du arbeta heltid under hela utbildningstiden.

Gratis presentation

För de som är intresserade finns möjlighet att boka in en gratis presentation av utbildningen med kursledaren. Presentationen sker via Zoom och är ca 40 min lång.

Information från utbildningsansvarige:

"Utbildningarna är mycket spännande och inspirerande då du längtar till nästa gång. En stor glädje för oss är att 100% av alla utbildningsdeltagare hittills, tyckte att utbildningen har levererat mycket mer än vad de har förväntat sig. Hjärtligt välkommen!" 

För mer information om Diplomerad Hypnoterapeut - steg 3, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför ska du välja Sadholms Akademi för psykoterapi?

Distansutbildningar

Behov på

arbetsmarknaden

Kombinera arbete med studier

Så ansöker du

Behörighet

Du ska ha genomfört utbildningarna: Friskvårdsterapeut steg 1 och Beteendeterapeut steg 2.

Ansökan

Du skickar in din anmälan på skolans hemsida. Antagning sker löpande. Antagningsbesked skickas efter att inbetald handpenning är Sadholms Akademi tillhanda. Hela utbildningsavgiften skall vara Akademin tillhanda 2 veckor innan utbildningens start.

Examen & Intyg

Diplomering sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat kursmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Det krävs 5 st. samtalstimmar under utbildningsprocessen hos diplomerad samtalsterapeut. Samtalsarvode tillkommer till reducerad pris. Du blir Diplomerad Rehabiliteringsterapeut vid avslutad terminsgång!

Investering

18.000 kr x3 term. Totalt: 54.000kr inkl. moms 1,5 års utbildning. Avbetalning är möjlig via Sadholms Akademi.

Avbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar hos Sadholms Akademi. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Sadholms Akademi för psykoterapi

De olika utbildningsstegen

Sadholms Akademi erbjuder en komplett yrkesutbildning i fem olika steg. Tillsammans utgör delarna en grundlig presentation samt introduktion för psykoterapi – människan i sin helhet med kropp och själ. Utbildningarna hör ihop steg efter steg och grundar sig på egen upplevelse för...


Läs mer om Sadholms Akademi för psykoterapi och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Hypnoterapeut - steg 3

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sadholms Akademi för psykoterapiRecensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 12 recensioner.

Kvinna 51 år, montör

Utbildningen överträffade mina förväntningar! Det blev en fortsatt terapi för mig själv. En större uppvaknade för känslorna som kan utvecklas till sjukdom om man inte omfamnar/bejakar dem. Jag vågar stå upp för mig själv. Jag känner nu att jag vågar hjälpa andra. Tror att en känslomässig återhämtning har påbörjat ske i min kropp. Jag längtar til...

Visa mer
Man 32 år, personlig assistent

Suverän utbildning!!! Utöver förväntningarna! Med mycket bra tekniker i mycket bra följd i rätt utveckling samt att vi fick uppleva och genomföra alla tekniker själva gav rätt förståelse och upplevelse. Själv fick jag insikt i olika problem, kunskap om psyket, kroppen och livet, vilket ger bättre förståelse och således bättre hantering/lösningar...

Visa mer
Man 43 år, personalansvarig

Mycket bra, professionellt rakt igenom! Mycket klar och tydlig kunskap med pedagogiskt upplägg. Jag har fått förståelse för mina känslor på ett mycket djupare plan, hur de har uppstått, vad de har lärt mig, vilka styrkor som finns i de och hur jag ska hantera, bearbeta, återhämta mig på den känslomässiga nivån. Jag känner mig själv mycket stabil...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in