Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Diplomerad Friskvårdsterapeut - steg 1

Sadholms Akademi för psykoterapi
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
1 termin
Heltid/deltid
18 000 SEK inkl. moms
Startdatum: Utbildningsstart sker varje termin, se hemsida för mer information - Distans
Sista ansökan: Löpande antagning
Diplomerad Friskvårdsterapeut - steg 1

Diplomerad Friskvårdsterapeut - steg 1

Efter den här utbildningen blir du diplomerad friskvårdsterapeut. Utbildningen är Steg 1 av 5 som Sadholms Akademi rekommenderar för en komplett yrkesutbildning. 

För en hälsoinriktad grundkunskap 

Idealisk utbildning för dig som önskar att arbeta med hälsa och friskvård. Utbildningen ger dig en hälsoinriktad grundkunskap samt en god investering i din egen hälsa. Även en god komplettering till dig som arbetar inom vård och omsorg eller serviceinriktad verksamhet.

Hantera vardagen på en friskare nivå 

Utbildningen ger dig en hälsoinriktad grundkunskap för att hantera stress, oro och nervositet. Syftet är att lära känna känslorna i kroppen. Du lär dig att skydda dig själv från utbrändhet och att hantera din vardag på en friskare nivå. Utbildningen kan vara ett komplement till ditt nuvarande arbete eller en grundutbildning för dig som vill ändra arbetsinriktning till ett yrkesområde inom hälsa och friskvård!

Utbildningens innehåll - egen utveckling i fokus  

Egna utvecklingen i fokus: 4 steg för kropps- och behovsorienterad terapi som ger välbefinnande med ökad positiv energi. För att kunna bemöta andra människor behöver man själv uppnå en bearbetad balansnivå. Övningar och behandlingar som kroppsavslappning, meditation, Mindfullness och EFB Metoden. Metoderna används för att motverka spenningar, stress, sömnlöshet, oro, rädslor samt liknande destruktiva upplevelser.

Dokumentation, etik, sekretesslagen samt information om ansvarsförsäkring ingår. Kursmaterial tillkommer delvis. Kursbok går att låna från bibliotek eller från akademin.

Utbildningens upplägg 

Det är en distansutbildning - teori och praktik sker online via Zoom 3 timmar x 2 dagar/månad. Det finns även möjlighet till fysiska träffar i Malmö, Göteborg och Stockholm tillsammans med andra elever. 

  • förmiddagstid 09:00-12:00,
  • eftermiddagstid 13:00-16:00
  • kvällstid 17:00-20:00

Om du vill kan du arbeta heltid under hela utbildningstiden.

Gratis presentation

För de som är intresserade finns möjlighet att boka in en gratis presentation av utbildningen med kursledaren. Presentationen sker via Zoom och är ca 40 min lång.

Efter utbildningen 

Utbildningen ger dig grundkunskap till att arbeta strukturerat som egen företagare och kunna erbjuda friskvårdstjänster för både den offentliga och privata sektorn. 

Information från utbildningsansvarige:

"Utbildningarna är mycket spännande och inspirerande då du längtar till nästa gång. En stor glädje för oss är att 100% av alla utbildningsdeltagare hittills, tyckte att utbildningen har levererat mycket mer än vad de har förväntat sig. Hjärtligt välkommen!" 

För mer information om Diplomerad Friskvårdsterapeut - steg 1, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Sadholms Akademi för psykoterapi?

Distansutbildningar

Behov på

arbetsmarknaden

Kombinera arbete med studier

Varför ska du välja Sadholms Akademi för psykoterapi?

Distansutbildningar

Behov på

arbetsmarknaden

Kombinera arbete med studier

Så ansöker du

Du skickar in din anmälan på skolans hemsida. Antagning sker löpande. Antagningsbesked skickas efter att inbetald handpenning är Sadholms Akademi tillhanda. Hela utbildningsavgiften skall vara Akademin tillhanda 2 veckor innan utbildningens start.

Examen & Intyg

Diplomering sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat kursmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Du blir Diplomerad Friskvårdsterapeut vid avslutad terminsgång!

Investering

18.000 kr inkl. moms 0,5 års utbildning. Avbetalning är möjlig via Sadholms Akademi.

Avbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till dina utbildningar hos Sadholms Akademi och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Sadholms Akademi för psykoterapi

De olika utbildningsstegen

Sadholms Akademi erbjuder en komplett yrkesutbildning i fem olika steg. Tillsammans utgör delarna en grundlig presentation samt introduktion för psykoterapi – människan i sin helhet med kropp och själ. Utbildningarna hör ihop steg efter steg och grundar sig på egen upplevelse för...


Läs mer om Sadholms Akademi för psykoterapi och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Friskvårdsterapeut - steg 1

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sadholms Akademi för psykoterapiRecensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 19 recensioner.

Pontus
Jag tycker utbildningen som helhet var väldigt bra och passade mig personligen perfekt. Lagom mycket teori så att man har förmågan att ta in allting. Gillar verkligen att utbildningen är så praktiskt då jag kände att det var under de praktiska momenten med mina klienter och mina egna behandlingar under Marias ledning som jag lärde mig absolut me...
Visa mer
Linda
En utbildning som gett mig kunskap, både om mig själv samt verktyg för att kunna inspirera och vägleda andra människor. För att kunna hjälpa andra behöver man först förstå sig själv och vilka parametrar i ens omgivning som påverkar ens mående vilket denna utbildning har gett mig.
Kursdeltagare
Jag tycker utbildningen som helhet var väldigt bra och passade mig personligen perfekt. Lagom mycket teori så att man har förmågan att ta in allting. Gillar verkligen att utbildningen är så praktiskt då jag kände att det var under de praktiska momenten med mina klienter och mina egna behandlingar under Marias ledning som jag lärde mig absolut me...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in