Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Restaurangchef

Restaurangakademien
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
16 dagar
Deltid
Icke studiemedelsberättigad

Restaurangchef

Utbilda dig till restaurangchef på Restaurangakademien

Restaurangchefsutbildningen på Restaurangakademien

Oavsett om du redan nu jobbar som restaurangchef, är en driven hovmästare som är redo för nästa steg, eller om din arbetsgivare av andra anledningar vill satsa på dig så kan Restaurangakademiens utbildning Restaurangchef vara något för dig! Utbildningen består av 16 utbildningsdagar utspridda över två terminer. Upplägget gör det möjligt för dig som jobbar heltid att fortsätta göra det parallellt med utbildningen.

Hur drivs en restaurang?

Restaurangchefsutbildningen är utformad för att ge dig ett helhetsperspektiv över och förståelse för hur en restaurang drivs och vilka olika delar som är viktiga för att lyckas bygga ett starkt varumärke och en konkurrenskraftig verksamhet, med lönsamhet som mål.

Schemat är fullspäckat för att du ska få ut maximalt av utbildningsdagarna. Från mer generella genomgångar inom ekonomi, ledarskap och arbetsmiljö till konceptutveckling och varumärkesfokus, där PR och marknadsföring blir naturliga inslag. Menyutformning, prissättning, merförsäljning och rekrytering är andra exempel på saker du kommer få gå igenom. Kort och gott så kommer du, efter avslutad utbildning, ha koll på vad som krävs för att du ska bli en grym restaurangchef.

Så ansöker du

Kontakta Restaurangakademien eller se utbildningens hemsida för mer information om anmälan. 

Kostnader

Utbildningskostnad: 36 500 kronor exklusive moms. 

Restaurangakademien

Restaurangakademien

Restaurangakademien

Restaurangakademien utbildar världskända sommelierer och ledande kockar. Här finns både YH- och yrkesutbildningar för dig med passion för mat och dryck. Oavsett om du redan arbetar inom restaurangbranschen eller vill ta ett första steg mot en ny karriär så finns...


Läs mer om Restaurangakademien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Restaurangchef

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Restaurangakademien

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in