Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad Stresscoach

Prestationsgruppen
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
9-12 månader
Heltid/deltid
16 500 SEK inkl. moms

Diplomerad Stresscoach

Utbilda dig till stresscoachJobba med att förebygga stress - läs till Diplomerad Stresscoach

Vill du jobba med att förhindra, förebygga och lindra negativ stress? Då ska du läsa utbildningen Diplomerad Stresscoach hos Prestationsgruppen. I dagens stressade samhälle stiger kostnaderna för psykisk ohälsa och många organisationer är därför intresserade av att få hjälp med detta. Som stresscoach kan du antingen jobba som extern konsult eller som en intern resursperson.

Kunskaper om stress och psykis ohälsa på utbildningen till stresscoach

Med utbildningen till stresscoach får du grundläggande kunskaper och kompetens om stress och psykisk ohälsa. Fokus ligger sedan på hur du kan arbeta stressförebyggande genom mental träning, mindfulness och coaching. Coachutbildningen ger deltagaren förståelse för och tillgång till konkreta verktyg.

Undervisningen är upplagd på så sätt att du kombinerar teoretiska studier med praktisk tillämpningsträning. Du jobbar med inlämningsuppgifter där du reflekterar och sammanfattar kurslitteraturen som sedan skickas in till kurshandledaren. En egen process i mental träning och mindfulness genomföras och dokumenteras. Avslutningsvis ska minst två klientarbeten á minst fem timmar vardera genomföras och utvärderas.

Du får en personlig handledare som ger kontinuerlig feedback på dina uppgifter och finns tillgänglig via mail under hela coachutbildningen. 

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

Examenbevis som diplomerad Stresscoach. 

Kostnader

16 500 kronor. För företag tillkommer moms.

Prestationsgruppen

PrestationsGruppen – hjälper dig att nå nästa nivå

PrestationsGruppen är specialiserad på coaching, stresshantering, mental träning och prestationspsykologi. De erbjuder diplomutbildningar inom sina specialområden och har coachat idrottare, specialister säljare och andra "peak performers". PrestationsGruppen tror på sambandet mellan att må bra och prestera bra, där inriktningen är...


Läs mer om Prestationsgruppen och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Stresscoach

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Prestationsgruppen

Storgatan 3
411 24 Göteborg


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in