Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Personal Training School

Sedan 1995 har vi varit det självklara valet för blivande PT:s, med ett komplett utbildningsprogram som är kvalitetssäkrat och certifierat enligt högsta internationella standard. I 20 år har våra tränare hjälpt såväl elitidrottsstjärnor som motionärer i sina utmaningar. Välkommen att bli en av oss.

Sveriges första skola för utbildning till PT

Personal Training School grundades 1995 som Sveriges första skola för utbildning av Personliga Tränare. På den tiden var det nästan ingen som kunde förstå varför vanliga människor skulle behöva, eller någonsin komma på tanken att efterfråga, en personlig tränare.

Varför?

Vi som startade skolan hade en tydlig vision i sikte: Att män och kvinnor i alla åldrar som ville träna målinriktat, oavsett individuella fysiska förutsättningar och behov, en dag skulle kunna få trygg, säker och regelbunden vägledning av ordentligt utbildade tränare. Vi insåg från början att kunskaps- och kompetenskraven på dessa tränare måste bli de högsta tänkbara. För när det gäller resultatinriktad träning, oavsett idrott, så finns det inga genvägar eller plats för flummiga teorier och slarviga metoder.

Om utbildningarna

Den utbildning vi skulle skapa behövde därför bli både bred och djup. Den måste också förbereda de blivande tränarna inför ett praktiskt yrkesliv som självständiga Personliga Tränare. Och, inte minst; varje utexaminerad elev skulle få ett bevis på sina förvärvade kunskaper och förmågor – en internationellt bekräftad ”legitimation” som garanterade att han eller hon hade genomgått en av världens bästa tränarutbildningar.

Bli en efterfrågad PT

Personal Training School har i mer än 20 år producerat tränare som verkligen levererar resultat. Det är inga tillfälligheter att de flesta av de bästa och mest efterfrågade PT:s i Sverige har gått i skola just hos oss. Visst har merparten av dem en naturlig talang för yrket, men utan en gedigen utbildning i ryggen hade de nog aldrig ens fått chansen att bli erkända som professionella tränare.

Om du också bestämt dig för att satsa seriöst på en karriär som PT, då ska du vara lika målmedveten när du väljer utbildning. Eller, med andra ord: Du som vill höja dig över genomsnittet av tränare, behöver en utbildning som siktar minst lika högt.


För mer information om Personal Training School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Idrott / Sport Längd Pris Ort
Avancerad PT (APT) Flera orter (2)
Licensierad PT (GPT) Flera orter (2)
Styrketräning, bas praktik Stockholm
Kost / Näringslära
Licensierad Kostrådgivare Distans
Nutritionscoach online Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Personal Training School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Personal Training School

Drottningholmsvägen 340
Stockholm

Tel: 08-545 444 18
www.pt-school.com

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Phil
(5)
Riktigt bra utbildning som är väldigt omfattande. Lärarna är otroligt kunniga och pedagogiska. Bra att veta: Högt tempo och lite långa dagar. (gäller för både steg 1 & 2)
Anonym
(4)
Otroligt duktiga/ kunniga lärare, med ett enormt bra innehållsrikt program. Nackdelen är att dagarna är långa och väldigt omfattande, man har sömnbrist under veckan..men det finns nog ingen bättre Pt- utbildning i Sverige// En som gått bägge stegen.