Performing Art School

Välkommen till Performing Arts School i Göteborg!

Performing Arts School utbildar dig som vi bli internationell artist inom musikal, sång, dans och teater och leder fram till examen, Advanced Graduate Diploma in Performing Arts, 180 poäng ECTS och är enligt EQF/SeQF på samma nivå som en kandidatexamen eller kvalificerad yrkeshögskoleexamen. Utbildningen är en treårig yrkesutbildning under tillsyn av Myndigheten för Yrkeshögskolan. Utbildningen berättigar till stöd från CSN Sverige, SU Danmark, Lånekassen Norge och Kela Finland.

Från hösten 2022 startar dessutom den 2-åriga YH utbildningen till scentekniker/ljustekniker. Utbildningen heter Event-, Scen och Digital produktion och är framtagen för dig som drömmer om ett tekniskt avancerat yrke i en ledande roll bakom scenen. Du kan läsa mer om utbildningen här på Studentum eller på vår egna hemsida.

Performing Arts School har sedan 1991 utbildat närmare 600 musikalartister, sångare och dansare, idag yrkesverksamma över hela världen.

Våra tidigare studenter har bland annat arbetat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, England, Spanien, Gran Canaria, Grekland, Ryssland, Sydostasien, Japan, Australien, Dominikanska republiken och USA.

Under alla år vi har utbildat artister har vi lärt oss vad som krävs för att lyckas och strävar hela tiden efter att fortsätta utveckla skolan för att ligga i framkant. Vi tror på den självständiga artisten som skapar sin egen framtid.

​Om du har viljan och är beredd att jobba hårt ger vi dig verktygen för att lyckas.

Välkommen att söka till Performing Arts School! 


För mer information om Performing Arts School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Performing Arts School

Varför välja Performing Arts School?

Samarbete med brancher

Behov på arbetsmarknaden

Bästa studentstad

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Teater / Scenkonst Längd Pris Ort
Artist och Musikallinje 3 år Från 171 000 SEK Göteborg

Performing Art School Facebook

Öppet hus

Öppet hus Event-, Scen- och Digital Produktionsteknik

Event-, Scen- och Digital Produktionsteknik

ÖPPET HUS 3 APRIL 2023

Varmt välkommen till vårt öppna hus för vår Event- och Scenteknikutbildning den 3 april 2023! 

Mellan klockan 16.00 - 18.00 är du varmt välkommen att besöka oss i våra nya lokaler på Exportgatan 33 i Göteborg! Du kommer bland annat få tillfälle att träffa våra studerande, pröva på olika sorter av teknik och även träffa branschfolk och mycket mer! 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2023-04-03    Tid:   16:00 - 18:00  

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Performing Arts School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Performing Arts School

Frihamnen 16A
41770 Göteborg

Tel: 031 - 701 66 80
www.performingartsschool.se