Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Påhlmans Handelsinstitut

Snittbetyg: 3,9

Baseras på 24 recensioner.

Susanne
Över lag gillade jag utbildningen. Lärde mig mycket, en del aha-upplevelser. Hade gärna haft gruppsession on-line någon eller några ggr.
Åsa, Ylva & Daniel Kommentar:
Tack för dina positiva ord :)

Vänliga hälsningar,

Åsa, Ylva & Daniel
Susanne J
Mycket bra kurs där man själv disponerar tiden som det passar en. Bra lärare och oerhört givande. Varför jag sätter 4 är att jag önskar att det fanns fler övningsuppgifter av de olika segmenten. Annars så är kursen toppen på alla sätt.
Åsa, Ylva & Daniel Kommentar:
Tusen tack för dina positiva ord och vi tar med oss förslaget till produktionen.

Bästa hälsningar,

Daniel, Ylva & Åsa
Pia
Rekommenderas. Bra upplägg.
Ylva och Åsa Kommentar:
Tack Pia, det glädjer oss :)

Bästa hälsningar, Ylva & Åsa
Tina
Trevlig utbildning, bra lärare
Vi på Påhlmans Kommentar:
Stort tack Tina, hjärtligt välkommen åter!

Bästa hälsningar,
Vi på Påhlmans
Malin
Utbildningen var bra men den kändes omodern på sina håll. Kändes som att det många gånger var gamla presentationer etc. Även systemet för uppladdning av filer och mottagandet av feedback skulle kanske kunna uppdateras lite.
Ylva, Daniel & Åsa Kommentar:
Tack för dina synpunkter Malin, vi tar dem givetvis på allvar och de följer direkt med till produktionsmötena.

Bästa hälsningar,

Ylva, Daniel & Åsa
K
Jag valde denna form av utbildning för att samtidigt kunna arbeta då jag skulle kunna styra tider och dagar själv när jag skulle göra uppgifter och tentor. Men det har varit otroligt mycket tekniska strul och stor skillnad på återkoppling osv mellan lärare.
Daniel, Ylva & Åsa Kommentar:
Tack för dina synpunkter, vi tar givetvis till oss av det här i vår ambition att förbättra oss.

Vänliga hälsningar,

Daniel, Ylva & Åsa
Carita
Fungerade mycket bra, lätt att komma i kontakt med läraren och få svar på sina frågor. Bra studiematerial i kursen. Lätt att förstå.
Åsa, Daniel & Ylva Kommentar:
Hejsan Carita,

tack för ditt omdöme, det glädjer oss att höra :)

Allt gott och bästa hälsningar,

Åsa, Daniel & Ylva
Biran
Jättebra utbildning som gav mig möjligheten att arbeta som löneadministratör. Redan 3 månader efter utbildningen fick jag fast arbete som löneadministratör. Arbetade innan den som administratör i 14 år. Man behöver dock vara medveten om och beredd på att satsa den tid som den tar att genomföra vilket är mycket mera än de timmar som anges efters...
Åsa på Påhlmans Kommentar:
Tack för positiva ord och snyggt jobbat med nya arbetet!
Allt gott,
Åsa på Påhlmans
Visa mer
Veni
Mycket bra, intressant och lärorik utbildning. Saknar dock att man skulle få hem nåt kompendie som man kan bläddra tillbaka i och komma ihåg vad man gjort.
Åsa på Påhlmans Kommentar:
Tack för dina positiva ord, hör av dig till info@phi.se med önskemålet om kompendium så ska vi se vad vi kan ordna.

Bästa hälsningar,
Åsa på Påhlmans
Sara
Överlag så känner jag att man fick den hjälp som behövdes från min sida. Mycket markkontakt både med lärare och de som skötte administration på påhlmans. Att man även kunde lägga till kurser var heller Aldrig ett problem. Har bara gott att säga om Påhlmans. Och jag rekommenderar Påhlmans!
Åsa på Påhlmans Kommentar:
Trevligt att läsa dina positiva ord - stort tack och hoppas att vi hörs igen :)

Allt gott,
Åsa på Påhlmans
Emma
Nöjd med själv utbildningen men fick inte den karriärcoaching som behövdes och heller inte ut på praktik. Inget jobb efter utbildning så ångrar att jag la pengarna på utbildningen.
Sümeyye
Riktigt bra och kompetenta lärare. De gör sitt bästa för att man ska lära sig på ett bra sätt. Hade önskat att kursen var lite längre just för att det blir lite för stressigt mot kursens slut. Vill man ha praktik så är det bra att lägga till Karriär coach . Han gör verkligen allt för att man ska kunna hitta en bra praktikplats som passar en. ...
Visa mer
Amanda
Jag tycker att kursen har haft ett väldigt bra upplägg. Enkelt att förstå och enkelt att hovra fram och tillbaka i systemet. Inför tentan kunde man gå tillbaka och skumma igenom tidigare kapitel. Jag tyckte personligen om de klickbara övningsproven. Fick god hjälp av läraren i både studiecirklar, sms samt telefonsamtal.
Åsa, Ylva & Daniel Kommentar:
Stort tack, vad bra att höra att du uppskattade upplägget.

Allt gott och välkommen åter,

Åsa, Ylva & Daniel
Marina
Säljer kurs löneadministratör med bokföring och praktik men levererar inte den del av avtalet som motsvarar praktik. Jag rekommenderar inte kurs om du kan inte hitta praktik själv. Jag blev lurad- ingen praktik!
Ann-Charlott
Utbildningen var i helhet bra. Man fick en överblick över det viktigaste. Nivån på lärarna varierade dock mycket. Sen borde delen Löneadministration II få fler lektionstimmar.
Ewa
Tekniken fungerade inte. Kunde inte se uppgifterna i själva dataprogrammet, kunde inte sända in arbetsuppgifter via programmet. Utan jag fick sända mail, men det fungerade inte heller alla gånger. Så man tappade lite sugen, när det bara krånglade.
Maria Berg
Bara positivt, bra lärare, trevlig personal.
Carina
Bra och grundlig utbildning men i väldigt snabbt tempo, speciellt lön 2 i datasal. Borde fått 1-2 lektioner till innan slutprov. Fina lokaler, bra lärare. Hade önskat att praktik ingick eller möjlighet till det om man vill. De flesta arbetsgivare söker praktisk erfarenhet.
Maria
Efter ha gått Löneadministratör I så gick jag även del II. Även denna var det ett bra upp lägg på. Dock hade jag problem med databasen, det tog sin tid innan vi fick ordning på den. Läraren var super, dock hade hon för mycket och göra, men jag fick hjälp. Inom sin tid :)
Maria
Bra utbildning på distans,handläggaren var helt suverän, trotts hon hade mycket så fick jag hjälp när jag behövde. Utbildningen var bra i alla steg och man hängde med lätt.
Linda
Jag valde att plugga på distans då det passar mitt familjeliv bäst just nu. Jag var orolig över hur det skulle gå med kontakt med lärare osv iom att allt sker löpande och man får välja i vilken ordning man läser kurserna. Jag behövde inte vara orolig. Alla lärare har varit väldigt kompetenta, lätta att få tag på, lämnat feedback och råd genom re...
Visa mer
Mia
Helheten i kursen är bra upplagt
Jelo
Allt har varit bra men jag tycker att det tog för lång tid att få svar av lärare när problem dykt upp.
Camilla
Från att inte pluggat bokföring överhuvudtaget lärde jag mig väldigt mycket. Vår lärare Albert Waltonen var jätte duktig på sitt jobb och lärde ut på ett riktigt intressant sätt.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in