Recensioner av Omsorgsförlaget

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Ingela

Lotta Åberg är verkligen en fantastiskt kompetent föreläsare med många års erfarenhet, hon blandar kunskap med humor och exempel som griper tag! Motiverande samtal är ju något vi alla behöver egentligen, både till dig som är förälder till tonårsbarn men även till alla oss som har ett yrke där vi möter människor. Jag tänker att den här utbildni...

Visa mer
Sandra Rivera

Det är den bästa studiestället där man kan dela många arbets-och livserfarenheter! "Underbara och fantastiska människor"

Jessica Hedelius

Var lite orolig att läsa en utbildning som går helt på distans - kommer den hålla måttet, kommer lärare och klasskamraterna vara engagerade etc. Utbildningen har överträffat alla förväntningar jag haft med råge! Fantastisk personal, såväl utbildnings- och kursansvarig som lärare har varit otroligt lyhörda kring elevernas behov och önskemål. Har ...

Visa mer
Lindha Holmqvist

Utbildningen gav mig massor med kunskap som jag har stor nytta av i mitt arbete. Jag är utbildad stödpedagog och har valt att vara kvar inom skolan. Är anställd som elevassistent. Att vara stödpedagog har gjort mig mer självsäker och framåt inom mitt kompetensområde. Jag delger kollegor genom samtal och workshops.

Anita Isaksson

Utbildningen är helt riktad emot LSS och samlar all kunskap som krävs för att kunna utveckla en arbetsplats enligt de lagar som vi har att förhålla oss till.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in